Ljubav i veze

Fatalna žena zna – Izludite ga maksimalno!

Napisao admin

Potrebno je da žene budu malo hrabre i maštovite i da nauče svoje muškarce kako predigra može biti divna


Sexy (foto: cure.ba)

Fatalna žena zna.

Ako vam je stalo da svom partneru priuštite nezaboravne trenutke u krevetu, onda je vrijeme da razvijete neke nove vještine. Super savjete dijeli vam Trejsi Koks, žena koji je cio život proučavala seks.

1. Samosvjesne žene više uživaju u seksu jer znaju da iniciraju, ali i da traže ono što žele. Žene se brinu zbog svojih oblina, ali muškarci baš te obline vole.

2 . Baš kao i žene, i muškarci vole dodirivanje, maženje, masiranje… Neka to bude uvertira za vašu seksualnu inicijativu. Krenite s masažom glave onako kako to čini vaša frizerka kada vam pere kosu. Potom nastavite s masažom vrata, ramena, pa dalje… Zadnja tačka neka bude njegov polni organ. On vam to nikad neće zaboraviti.

3. Potrebno je da žene budu malo hrabre i maštovite i da nauče svoje muškarce kako predigra može biti divna. Šta tačno treba činiti? E, o tome razmislite same, jer će to u vama pokrenuti neslućenu kreativnost, piše Kurir.

4. Žene ne znaju koliko im dobrog takve riječi mogu donijeti budući da muškarci uživaju kada im žena tokom seksa govori, privlačnije su im i bolje u seksu. Žene to treba da iskoriste. Možda ne moraju odmah da krenu s verbalnim izražavanjem ako im je neprijatno, ali zato postoje SMS-ovi i mejlovi. Tako mogu da probiju led.

cure.ba

Komentari

komentara