Ljubav i veze

IZ MUŠKOG UGLA – Šest stvari koje nikad ne smijete reći o bivšoj

Napisao admin

Pametni muškarci znaju što smiju, a što nikada, baš nikada ne smiju reći svojoj djevojci. Posebno kada u razgovoru spominju bivšu. Oni pak koji žele izazvati ljubomoru ili nisu baš toliko pronicljivi mogli bi pogriješiti i otkriti joj tajne koje ste zauvijek trebali čuvati


Svađa (Foto: Cure.ba)

Evo što aktualnoj ljubavi nikad ne smijete otkriti o bivšoj djevojci.

Mogla je biti supermodel da je htjela

Nitko ne želi slušati kako mu je prethodnica bila prokleto zgodna i savršena. Posebno da je mogla biti supermodel. Žene će iz ovoga čuti kritiku da one nisu manekenski građene, a na to ih ne trebate podsjećati.

Moja je mama stvarno željela da je oženim

Ne podižite još veći zid između svoje mame i djevojke s kojom ste u vezi. Možda se baš i ne slažu, a ovo će samo doliti ulje na vatru i nakon toga će im biti još teže slagati se. Naime, pri svakom susretu s eventualnom budućom svekrvom žene će se bojati da nisu dorasle prethodnici.

Nije se bunila raditi ‘to i to’ u krevetu

E, nakon ove rečenice neminovna je svađa. Ako je bila tako dobra u krevetu, neka je zovne da mu riješi problem. Ako je bivša u nečemu uživala u krevetu, ne znači da će i nova djevojka to voljeti. Nije ni obvezna raditi nešto što joj se ne sviđa, a na taj način sigurno će je biti još teže privoliti na neke stvari.

Moji su je prijatelji obožavali

Ovakvom nepromišljenom izjavom samo ćete izazvati bijes kod žena jer se ne vole natjecati s duhovima iz prošlosti. Uostalom, zar nije glupo to i izjavljivati? Što se uopće time može postići, osim ljubomore i svađe. Nezreli muškarci lupetaju takve stvari.

Imala je odlične noge

Muškarcima možda neće smetati ako kažete za drugog muškarca da je zgodan. No žene će pobjesnjeti ako za svoju bivšu kažete da je imala odlične noge. I što sad?

Još uvijek je zaljubljena u mene

Krasno, sad će se još i brinuti da je ne bi uhodila neka žena koja ne zna kada treba odustati. Sretnete li je možda zajedno, moglo bi doći i do ozbiljnog okršaja. A vjerujemo da bi muškarac ipak zbog svog nezrelog ponašanja izvukao deblji kraj.

tportal.hr

Komentari

komentara