Ljubav i veze

Izgubio prsten u moru na medenom mjesecu, a onda se dogodilo čudo

Napisao H. H.

Izgubiti vjenčani prsten jedna je od najgorih stvari koja se može dogoditi na medenom mjesecu, a baš to dogodilo se tek vjenčanom Warrenu iz Sydneyja koji je s trudnom suprugom bio na odmoru u Italiji.

Novovjenčani par iz Australije na plaži je razgovarao sa supružnicima Richardom i Fionom Lambert kojima se požalio kako je Warren izgubio prsten u moru kada se kupao, a par im je obećao da će pomoći pronaći prsten. Međutim, Warren i njegova supruga otišli su s plaže, a ono što se tada dogodilo nisu očekivali, piše “Večernji“…

 

Par s kojim su razgovarali na plažu, ronio je i pronašao vjenčani prsten, ali Australijanca više nije bilo na plaži pa nisu znali kako da im vrate pronađeni prsten. Richard Lambert je tada napisao status na Facebooku i zamolio sve da ga podijele kako bi pronašao vlasnika prstena s kojim je ranije razgovarao.

Srećom, parovi su se brzo ponovno sreli, a kada su Warrenu otkrili da su pronašli njegov prsten, on nije mogao vjerovati. Richard Lambert odmah se na Facebooku pohvalio da su pronašli vlasnika prstena što su svi s oduševljenjem dočekali.

 

Komentari

komentara