Ljubav i veze

ŠLJAMPAVA VAGINA: Evo kako je muškarcu kada je žena labava i široka tamo dole

Napisao H. H.

Pitanje veličine obično se vrti oko muškaraca i penisa, ali podjednako se može primeniti i na žene. Kao što muškarac može imati malenog pišurka, tako je i šljampava vagina i te kako realna stvar.

Mnogi će reći da veličina nije preterano bitna za dobar seks, već emotivna i seksualna zrelost, inteligencija, umeće, hemija, predigra i sto drugih faktora. To je istina sve dok se ne radi o ekstremima – preterano velikom ili premalom penisu i preširokoj i suviše labavoj vagini.

U šljampavoj vagini jednostavno ne dolazi do dovoljno trenja da bi to proizvelo očekivani osećaj i zadovoljstvo (kod oba partnera). Kao kad vidiš slasno pecivo, pođe ti vodica na usta, a kad kreneš da zagrizeš shvatiš da unutra nema fila… sve sam vazduh.

Uprkos popularnom uverenju, vagina ne može da postane šljampava od previše seksa. Šljampava vagina je stvar genetike. Godine i “kilometraža” tu nisu od prevelikog uticaja.

U šljampavoj vagini penis samo delom dolazi u kontakt. Osećaj je sličan kao kada bi prilikom masturbacije umesto stisnute šake koristio otvoreni dlan… Krajnje nezadovoljavajuće i nepotpuno iskustvo…

Naravno da se seks ne vrti samo oko trenja i jedne vrste stimulacije. Međutim, kada je reč o šljampavoj vagini, osećaj je toliko umanjen da je teško održati erekciju. Još ako imate kondom, seks postaje skoro nemoguća misija.

Problem je u tome što, za razliku od žena, koje dobiju upravo ono što vide, muškarci ne znaju u šta uleću… dok ne ulete.

Svakome je njegova muka najveća. Tako muškarci misle da je lakše ženama da izađu na kraj sa tipovima koji imaju manji penis, nego njima sa velikom vaginom. Muškarci su uvereni da se muški centimetri koji fale mogu nadomestiti tehnikom, ali da žena sa “viškom prostora” jednostavno ne može da zadovolji.

Istina je, naravno, uvek negde između,piše

Komentari

komentara