Ljubav i veze

Usred svadbe zatražio razvod od novopečene supruge – evo i zašto!

Napisao H. H.

Za novopečeni bračni par iz Saudijske Arabije dan njihova vjenčanja trebao je biti pun sreće i veselja, ali na kraju dana mladoženja je hitno zatražio razvod.

Sve je počelo kada je mladoženji predat buket s omotnicom u kojoj je bio USB stick. Pisala je i poruka mladoženji da pogleda fotografije svoje supruge. Kada ih je mladoženja pogledao, šokirao se jer je na njima njegova draga bila – gola, što je on shvatio kao prevaru i tražio je da se od nje odmah razvede, piše “Gulfnews.com”…

S mladenkom je, naime, četiri dana prije svadbe stupio u kontakt njen bivši koji je htio da izađe s njim. Zaprijetio joj je da će, ako ga odbije, njenom budućem suprugu otkriti njihovu vezu. Međutim, ona ga je odbila rekavši mu da se udaje i da on mora zaboraviti na njihovu prošlost. Rekla mu je i kako želi započeti novi život sa svojim mužem, te da želi postati majka i imati porodicu.

Nemilosrdni muškarac odlučio je osvetiti se baš na dan vjenčanja, što je rezultiralo i razvodom i skandalom. Svećenik koji je vjenčao par rekao je kako je ovo jedan od najbizarnijih slučajeva s kojima se susreo.

“Mladoženja mi je došao sljedećeg dana. Doživio je veliku emotivnu traumu, to je bio njegov najveći šok u životu i nije mogao podnijeti skandal”, rekao je svećenik.

Komentari

komentara