Ljubav i veze

NIJE ŽELIO DA JE OŽENI, A ONDA JE ZVAO NA SVADBU Marko Bulat otkrio gorke detalje: Da, ONA je zapalila auto zbog mog djeteta!

Napisao H. H.

Pjevač Marko Bulat, kome je u subotu ujutru zapaljen automobil “audi A4“ sa sve dječijim kolicima u gepeku, sumnja da iza svega stoji ljubomorna žena. Auto folk pjevača izgorio je na parkingu ispred zgrade na Novom Beogradu, u kojoj živi sa suprugom Marijom i kćerkama Doroteom i Sofijom.

Zvao je na svadbu

Marko pretpostavlja da mu je auto uništila djevojka kojom nije htio da se oženi i da mu se namjerno sveti sada kad je postao otac.

– Meni ovaj incident liči na žensku ljubomoru. Ne vjerujem da iza svega stoji muškarac, jer mi stvari rješavamo na drugačiji način – priča Bulat i baca sumnju na osobu koja je žarko željela da se uda za njega, ali je on odbio:

 

– Sumnjam da je to jedna srednjovječna žena, koja me je tri puta pitala kada ću je ženiti. Ona je bila pozvana i na moju i Marijinu svadbu jer sam je doživljavao kao prijatelja, ali nije došla. Imam razloga da vjerujem da je ovo njeno maslo.

 

Marko priznaje da strahuje šta sve može da joj se dogodi.

 

– Ne želim da upirem u bilo koga, ali imam pravo da sumnjam. Ako se ispostavi da je tačno to što pričam, šta to onda znači? Da će da mi izgori auto svaki put kada dobijem dijete sa Marijom. Ali neka, važno je da među nama gori ljubav – priča pjevač.

 

Prijavio policiji

 

On smatra da toj ženskoj osobi smeta što je on nedavno postao otac.

 

– Niko nije znao da smo dobili dijete, pa ni ta žena. Onda izađemo u svim novinama, svi lijepo pišu i onda mora nešto negativno da se dogodi – priča Bulat i dodaje da je cijeli slučaj prijavio policiji:

 

– Uzdam se da će organi reda naći i kazniti krivca. Nikome se nisam zamjerio. Ni Marija ni ja se nismo potresli, nikoga se ne bojim, nikome ništa ne dugujem.

(Kurir)

Komentari

komentara