Ljubav i veze

OVO JE NATIN NOVI DEČKO: Pogledajte koga je osvojila Nataša Bekvalac!

Napisao H. H.

Nataša Bekvalac (36) u vezi je s Lukom Lazukićem (35), bivšim košarkašem i biznismenom, saznaje Kurir. Pop pjevačica je maltene odmah nakon rastanka od Ljube Jovanovića, s kojim je dvije godine bila u braku, uplovila u novu romansu s markantnim Lazukićem.

Bila je to ljubav na prvi pogled. Upoznali su se u njegovom restoranu u Novom Beogradu. Privlačnost između njih bila je očigledna, rezultirala je dogovorom o izlasku na večeru već sutradan. Luka nam je odmah rekao da će Nataša biti njegova i tako je i bilo – kaže izvor Kurira blizak bivšem košarkašu.

Prema našim informacija, Bekvalčeva je upravo zbog njega i ubrzala potpisivanje papira za razvod, pa su se ona i Ljuba Jovanović zvanično razveli nepunih mjesec dana od podnošenja zahtjeva za okončanje braka. Čim je postala slobodna žena, Nataša je počela da se pojavljuje s novim dečkom.

 

– Nata je s Lukom došla na proslavu rođenja malog Noe, sina njene sestre Kristine. Tada ga je upoznala s porodicom i prijateljima i predstavila ga kao novog dečka – tvrdi izvor Kurira.

 

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić su u subotu 29. aprila viđeni na beogradskom aerodromu, i prema našim informacijama, vratili su se s kraćeg zajedničkog odmora.

 

Ko je Luka Lazukić

USPJEŠAN BIZNISMEN, VOLI MOTORE, RAZVEDEN

 

Luka Lazukić rođen je u avgustu 1981. godine. Bio je oženjen, ima jedno dijete. Dugo se bavio košarkom, a najveći sportski uspjeh je zlato na EP 1997. s kadetskom reprezentacijom. Važi za jednog od najboljih beogradskih frajera. Uspješan je preduzetnik, vlasnik je kompanije koja se bavi savremenim tehnologijama i suvlasnik poznatog lanca restorana. Obožava motore, pa se na jednom od svojih dvotočkaša i fotografisao za modni editorijal magazina Stori.

(Kurir)

Komentari

komentara