Ljubav i veze

Raspalite vatru – Potezi koji će ga izludjeti!

Napisao admin

Osjećate se zanemareno? Krajnje je vrijeme da ponovo zagolicate maštu svog muškarca i podsjetite ga zašto ste baš vi prava žena za njega.


Ako ste primijetili da je domaći oganj počeo da se gasi, unesite vatru u spavaću sobu i nemir u njegov um. Unesite zbrku i izluđujte ga dok ne izgubi glavu. Evo kako ćete opet pridobiti njegovu pažnju.

1. Obucite haltere i samodržeće čarape

Ne biste vjerovali do koje ga mjere ovaj mali trik može dovesti. Neka se zapita gdje ste bile i kako ste provele dan kada uveče pred njegovim očima skinete opuštenu odjeću i iznenadite ga seksi donjim rubljem.

2. Bez gaćica

Nagovorite ga da odete u kino ili večeru. Dok gledate film stavite njegovu ruku na svoje međunožje. Kada shvati da nemate gaćice šokiraće se, a onda mu recite da vam prija dok vas vaša svilena haljina nježno miluje dole.

3. Postanite mirne i racionalne

Nemojte pokazivati pretjerane izlive emocija. Ako je zakasnio, ostavio prljave čarape nasred dnevnog boravka ili po stoti put nije spustio dasku za wc, zaboravio da nazove u dogovoreno vrijeme – Ne dižite halabuku oko sitnica.

Smirite situaciju i popustite mu. Nemojte ga previše ispitivati. Iznenadićete ga svojim reakcijama na koje nije navikao. Zanimaće ga šta se događa i šta vam je okupiralo pažnju. A onda predložite jedno veče samo za vas, zapalite mirisne sveće, stavite erotičnu muziku i izmasirajte mu leđa. Pitaće se čime je to zaslužio.

4. Iznenadite ga felacijom za dobro jutro

Probudite se prije nego što mu zazvoni budilnik, ustanite se iz kreveta i osvježite se sokom. Vratite se u krevet i zavucite se ispod pokrivača. Neka mu san nježno prekine svježina vašeg jezika. Dovedite ga do ekstaze i prije nego što shvati šta ga je snašlo.

index.hr

Komentari

komentara