Ljubav i veze

LJUBAVNA PRIČA ČIJEG POČETKA NE BI BILO BEZ NOVCA: “Našao sam sponzorušu online, ali čim smo se vidjeli, ljubav je planula, upravo smo se vjenčali”

Napisao H. H.

Prilika da izađe na spoj s Christy Franka je koštala stotinu dolara. Christy je na spoj pristala samo zato što su joj trebali novci za plaćanje osiguranja i računa veterinara.

Da nema kontroverznog servisa “WhatsYourPrice.com”, internetske stranice gdje muškarci plaćaju za spojeve s djevojkama kojima iz jednog ili drugog razloga treba novac, Frank (47) i Christy (42) se vjerojatno nikada ne bi upoznali, prenosi “Jutarnji“.

Ni jedno ni drugo nisu očekivali da će pronaći srodnu dušu, no, kako kaže Christy, zavoljela je Franka samo dva mjeseca nakon što su se upoznali.

I kako piše “Daily Mail”, Frank i Christy su se, nakon ovog neobičnog upoznavanja, prošle sedmice vjenčali na Floridi u intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovale njihove porodice i prijatelji.

Proveli smo savršen dan i nismo mogli zamisliti da će se naša veza razviti na način na koji je. Jako smo sretni‘, rekla je Christy Befera. ‘Jako mi je drago što mogu svoj život dijeliti s nekim poput Franka.

Njihova je veza započela u februaru 2014. godine, kada se Christy, koja je bila sama oko osam mjeseci, prijavila na stranicu gdje muškarci plaćaju za spojeve za djevojkama. Htjela je pronaći dečka, međutim prvi joj je cilj bio platiti zaostale račune.

Pregledavajući profile muškaraca koji su spremni platiti za spoj s djevojkom, nabasala je na Franka koji ju je odmah osvojio. ‘Nisam tražila ništa konkretno. Pomislila sam da bi bilo super ako bih upoznala nekoga, a u slučaju da ne uspije, barem bih platila nekoliko računa i uživala u nekoliko večera. Nisam mogla izgubiti‘, rekla je Christy.

Frank je bio sam godinu dana prije nego što je uočio Christy. Smatrao je da je potpuno izvan njegove lige i da nikada neće htjeti izaći s njim. Međutim, svejedno je poslao ponudu. Christy je pristala izaći s njim za 100 dolara. Sve ostalo je, kako se kaže, povijest.

Iskre između Franka i Christy su počele frcati odmah na prvom spoju. Frank je Christy šarmirao pjesmom, a novce nije spomenuo sve do kraja spoja. ‘Nisam joj htio dati šansu da ode u slučaju da joj se nisam sviđao. Tako sam si dao šansu da je zavedem‘, rekao je Frank. ‘Odlično smo se zabavili. Svidio mi se odmah, ali mu to nisam rekla. Međutim, mislim da je znao da mi se svidio‘, dodala je Christy.

Samo mjesec dana kasnije Christy je rekla Franku da ga voli.

Frank od svoje obitelji nije tajio činjenicu da su se on i Christy upoznali pod zanimljivim okolnostima. ‘Obožavam pričati ljudima kako smo se upoznali. Neki nas znaju gledati čudno kada čuju sve detalje‘, rekao je Frank.

No, kako su oboje razvedeni, nisu se žurili u brak. Inicijalno je oklijevanje kasnije zamijenila velika želja da za vjenčanjem. ‘Jednostavno sam shvatio da je ona sve što želim i trebam do kraja života‘, rekao je Frank. ‘Bili smo u Disney Worldu na Staru godinu i odlučio sam da je to savršeni trenutak za prosidbu. Spustio sam se na jedno koljeno i izvadio prsten.

Christy je bila zatečena. ‘Znala sam da se sprema pitati me, ali nisam očekivala da će to napraviti tada‘, rekla je.

Frank i Christy su se vjenčali 31. marta na plaži Apollo na Floridi. ‘Tamo idemo godinama i smatrali smo to savršenim mjestom za vjenčanje‘, rekao je Frank. ‘Ispunio mi se san‘, dodala je Christy.

Komentari

komentara