Ljubav i veze

Mislite da niste dovoljno obdareni? S ove tri poze dovedite ženu do ekstaze za pamćenje!

Napisao H. H.

Mislite da niste dovoljno obdareni? S ove tri poze dovedite ženu do ekstaze za pamćenje!

Mnogi muškarci su nesigurni u veličinu svoga penisa, no to ako nemate veliki penis ne znači da bi se trebali sramiti

Iako je čak 85 posto žena zadovoljno veličinom penisa svoga partnera, neki muškarci nisu baš sigurni u svoju obdarenost

Mnogi muškarci su nesigurni u veličinu svoga penisa, no to ako nemate veliki penis ne znači da bi se trebali sramiti. Jer izreka ‘nije bitna veličina, bitno je kako se koristite njime’ je i više nego istinita.

Naime, 45 posto muškaraca smatra kako imaju mali penis, no čak 85 posto žena je zadovoljno veličinom penisa svoga partnera.

Ako ste ipak nesigurni u svoju veličinu i smatrate da nije dovoljno velik, postoje poze u krevetu u kojima će ga žena osjećati jače, a vi ćete ostavljati dojam obdarenog muškarca.

1. Modificirana misionarska poza

Muškarci s manjim penisima trebaju izbjegavati običnu misionarsku pozu jer penetracija tada nije na vrhuncu, ali zato je za takve muškarce idealna modificirana misionarska poza. Riječ je o pozi u kojoj je muškarac na ženi, ali žena ima raširene noge i muškarca obgrli njima. Penis će tada dublje ulaziti u vaginu i žena će imati osjećaj kao da je velik.

2. Pseća poza

Omiljena poza muškarcima i ženama garantira dublju penetraciju zbog koje ćete se vi osjećati sigurnije, a žena zadovoljnije.

3. Noge na ramenima

U ovoj pozi žena leži na leđima, ispod stražnjice ima jastuk, a noge je stavila na ramena muškarca. Iako zvuči možda teško za izvesti, zapravo uopće nije, a ova poza idealna je i za stimuliranje G točke.

Komentari

komentara