Ljubav i veze

BJEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA: OVO SU NAJGORE KOMBINACIJE U HOROSKOPU!

Napisao H. H.

Ovan i Bik
Ovnovi imaju čvrstu volju, a Bikovi su poznati po tome da su tvrdoglavi. Možete li da zamislite tu svađu?

Bik i Strelac
Postoje trenuci u kojima Bik želi da uživa u mirnoj večeri kod kuće, a Strelac gotovo uvek želi negde da ide i radi nešto zabavno. Tako da su Strelčevi više od onoga što Bikovi mogu da podnesu, a vrlo često i ne uzimaju stvari za ozbiljno, što može biti frustrirajuće.

Blizanci i Jarac
Želite ljubavnu katastrofu? Samo spojite ova dva horoskopska znaka. Blizance, koji su poznati po svojoj ljubavi prema razgovorima i zabavi, a Jarčevi koji su veliki radoholičari i vole da planiraju gotovo svaki trenutak svog života. Takva nespontanost, Blizance će brzo oterati.

Rak i Vodolija
Vodolije su slobodnijeg duha, dok su Rakovi vrlo nezavisni pa bi mogli pomisliti kako im nisu potrebni, s obzirom da njima nije potreban neko ko će biti u potpunosti tu uz njih. Takođe, posebno će misliti kako im nisu potrebne Vodolije, kada im oni počnu isticati svaku grešku, što je vrlo verovatno da će učiniti.

Lav i Škorpija
Škorpije neće zahvaljivati niti davati previše komplimenata, a Lavovi žude za takvim stvarima. Takođe, Lavovi smatraju da su vrlo šarmantni i vole flert, što se Škorpijama neće sviđati, jer imaju tendenciju biti prilično ljubomorni.

Devica i Strelac
Nijedan od ova dva znaka u potpunosti ne želi da se veže. Prema mišljenju Devica, Strelčevi mogu često biti previše bezbrižni i ne vode previše računa o tome kako njihovi postupci mogu povrediti druge ljude, što je kod Device crvena zastavica.

Vaga i Devica
Device često mogu biti previše kritične, što može učiniti da se Vage počinju preispitivati, ali i kao da uvek moraju biti u pravu, što logično može ići jako na živce pa ne moramo ništa dodatno objašnjavati.

Škorpija i Ovan
Reči koje opisuju odnos ova dva znaka su “eksplozivnost”, “ratobornost” i “intenzivnost”, što nikako nije dobra stvar, kada je u pitanju stvarni život. Oba znaka na taj način žele da imaju potpunu kontrolu i biti na vrhu, a to je recept za propast.

Strelac i Jarac
Osim što među ovim znakovima nedostaje seksualne hemije, Strelac bi mogao u ovom odnosu biti prilično frustriran, jer Jarac neće imati previše tolerancije za njegovu potrebu za zabavom.

Ribe i Devica
Ribe su najosetljiviji znak Zodijaka, ali i vrlo sanjiv, dok su Device praktične i dole na Zemlji. Iako poznata izreka kaže kako se suprotnosti privlače, u ovom slučaju one se samo sukobljavaju. Ali, prijateljstvo će svakako funkcionisati.

Vodolija i Bik
Vodolije vole da budu neobični i boemi, Bikovi su materijalisti i puno konzervativniji pa je možda bolje da partnera potraže na nekom drugom mestu.

Blizanci i Rak
Ovaj par može uspeti, ako oboje imaju dobar smisao za humor. Rakovi vole da budu kod kuće, a Blizanci da idu na zabave. Ali, ako imaju jednaki smisao za humor, to bi moglo da uspe, kao i to ako Blizanci pokažu malo strpzensjenja za partnera. Oni nisu najgori par, ali i dalje će imati svoje izazove,piše zenskica.com

Komentari

komentara