Ljubav i veze

Doktor koji ženama menja život: Posle njega je dobar orgazam zagarantovan

Napisao H. H.

Nakon što je godinu dana sebi ubrizgavao krv u penis, njegova partnerka želela je za Dan zaljubljenih da njoj ubrizga krv u klitoris. Pošto je bila vidno zadovoljna, doktor Čarls Ranels odlučio je da to više istraži i danas pomaže ženama da postignu veće seksualno zadovoljstvo upravo na taj način. Uzima krv iz ramena pacijentkinja, koju potom centrifugalno razdvaja u plazmu bogatu trombocitima. Taj tretman poznat je i kao PRP terapija koji znamo da se koristi kao estetski tretman. A da li biste isprobale ovako nešto? Hrabro ili ludo?

Mnoge žene, poznato je, muku muče sa orgazmom. Tone, tone i tone naslova, tekstova, studija, istraživanja, ispitivanja su sprovedena na ovu temu.

Od klitorisa do G tačke – više nema tabua na ovu temu, a žene su svakodnevno pod lupom javnosti – da li je ili nije doživela orgazam?

A onda iz sveta stižu vesti: Za nezaboravno seksualno iskustvo i jači orgazam isprobajte PRP terapiju.

Ceo postupak traje ukupno 20 minuta. Ova injekcija košta 1.200 dolara, a daje je dr Ranels koji je patentirao svoje otkriće.

Do sada je tretman sproveo na 20.000 žena u svojoj klinici u Alabami, a većina je saglasna da im je doktor Ranels promenio život. Naime, samo u Americi sa dostizanjem orgazma bori se 50 miliona žena, prema istraživanju Američkog medicinskog udruženja.

Komentari

komentara