Ljubav i veze

Znamo koja nacija najviše laže o veličini penisa

Napisao H. H.

Muškarci uključeni u istraživanje morali su izmjeriti penis u erekciji, a žene su morale reći koliko je velik penis imao njihov posljednji ljubavnik

MUŠKARCI lažu o veličini penisa jednako kao što žene lažu o kilogramima, a istraživanje Britanske stranice Saucydates.com zna i koja nacija najviše laže o centimetrima.

Muškarci uključeni u istraživanje morali su izmjeriti penis u erekciji, a žene su morale reći koliko je velik penis imao njihov posljednji ljubavnik. Cilj je bio ustanoviti koliko muškarci lažu ženama kad pričaju o veličini.

Rezultati pokazuju da su Australci najskloniji laganju, pa tako muškarci u prosjeku tvrde da je njihov penis dugačak 18 centimetara, dok žene kažu 14 centimetara, što je poprilično velika razlika.

Kanađani su (naravno) bili najiskreniji pa je razlika između muškog i ženskog odgovora samo 2.7 milimetara.
Kao i Australci, Amerikanci su također lagali o veličini svog penisa – tvrde da su oko 18 centimetara, a žene kažu 16 centimetara.

Britanci su također povećali svoj alat u odnosu na ženska izvješća, a zanimljivo je kako su Indijci rekli da su manji nego što jesu i to za 5.8 milimetara.

Hrvati nažalost nisu uključeni u istraživanje, ali nekako vjerujemo da bi se po iskrenosti prije našli u društvu Australaca i Britanaca nego Indijaca.

Komentari

komentara