Ljubav i veze

Slomio si me u komadiće, ali si me i osnažio!

Napisao H. H.

Zaljubila sam se u tebe preko ušiju. Voljela sam toliko stvari u vezi tebe. Obožavala sam tvoj smijeh. Način na koji si me gledao.

Noći u kojima smo ostajali budni do 5 razgovarajući na mobitel. Način na koji si me ljubio i tvoje zagrljaje. Tvoj miris. Počela sam shvaćati da osjećam nešto prema tebi kad su mi sitnice izmamile osmijeh na lice. Smijala bih se načinu na koji si hodao, govorio ili gledao nešto. Bio si dečko kojeg su svi voljeli. Jedinstven, brižan i pravi prijatelj.

Bojala sam se izgubiti te. Bojala sam se da će se druge djevojke zaljubiti u tebe i vidjeti ono što ja vidim. Bojala sam se da ćeš shvatiti da ima boljih od mene. A ti si volio mene. Mene. To sam si stalno trebala govoriti. Ne bi se tako ponašao da me ne želiš. Da me ne voliš. Ne bi me tako ljubio.   

Odjednom više nisi bio sjajan. Počeli smo se svađati. Govorila sam i radila što god si ti htio kako me ne bi napustio. Nikad nisam rekla da si u krivu. Nisam mogla podnijeti činjenicu da bi mogao otići od mene. Tražila sam izgovore za tvoje ponašanje koje sam govorila prijateljicama.

Nisam znala da sam stvorila čudovište.

Jesi li to znao? Jesi li znao da si u krivu svaki puta? Jesi li znao da govorim da si u pravu kako me ne bi ostavio? Jesi li znao da sam ti željela nešto dokazati? Jesi li znao koliko si mi boli nanio?

Pusti da ti kažem o boli koju si stvorio mome srcu.

Provela sam bezbroj noći uplakanih očiju, pitajući se kad će prestati boljeti. Prsa su me stezala. Glava me boljela. Željela sam spavati, a nisam mogla. Išla sam na fakultet nakon što sam jedva spavala 2 sata. Živjela sam jedva, dan po dan. Prekrivala sam šminkom podočnjake i svima govorila da sam dobro. Opijala sam se kako bih se riješila boli. Znaš li to? Znaš li da sam se opijala zbog tebe?

Zbog tebe sam se osjećala bezvrijedno. Ja sam griješila, a ti si bio bez ijedne mane. Ja sam pretjerano reagirala. Ponos ti je bio važniji od mene. Trebala sam raditi neke gluposti da zadobim tvoju pažnju.

Molim se da idućoj djevojci to nećeš raditi. Nemoj joj stvoriti osjećaj bezvrijednosti. Nemoj joj reći da je voliš ako je ne voliš. Nemoj joj lagati kao meni.  Nemoj manipulirati njome. Nemoj da se mora opijati. Nemoj učiniti da se osjeća kao da je smrt bolja opcija,piše zdravaisretna.hr

Još jedna stvar.

Nakon svega bih i dalje ostavila sve i svakoga zbog tebe. Odabrala bih te. Nakon sve boli.

Istina je sljedeća.

Ne mogu te mrziti.

Nije da ne želim. Želim da osjetiš bolu kakvu sam ja osjećala. Želim da plačeš. Želim da se probudiš i ne želiš na predavanje kako me ne bi sreo. Želim da osjećaš pritisak u prsima. Želim da osjećaš prazninu. Želim da ne možeš jesti od boli.

Koliko god želim da se tako osjećaš… Ne želim. Nitko to ne zaslužuje. Ja to nisam zaslužila.

Ipak, hvala ti. Hvala što si me slomio. Sad sam snažnija i znam koliko vrijedim.

U mome srcu će uvijek postojati mjesto za tebe.

Za nekoga koga bih trebala mrziti ja i dalje osjećam ljubav. Osjećam ljubav prema tebi.

 

Komentari

komentara