Ljubav i veze

Od prijateljstva do romanse!

Napisao H. H.

Ako i vi želite da neobavezno viđanje pretvorite u vezu, ljubavni terapueti predlažu da idete polako, da ne biste uplašili drugu stranu

Kažu da je “prijateljstvo sa povlasticama“ osuđeno na neuspeh i da se ne treba nadati da će se neobavezni seks izroditi u ozbiljnu vezu. Ali, Mila Kunis i Džastin Timberlejk su u istoimenom filmu uspjeli i pokazali da je sve moguće.

Ako i vi želite da neobavezno viđanje pretvorite u vezu, ljubavni terapueti predlažu da idete polako, da ne biste uplašili drugu stranu. Mada imate nešta što liči na poslovni aranžman, nema razloga da se ponašate kao mašina.

Ako s vremena na vrijeme pokažete nježnost i pomazite ili zagrlite partnera nakon seksa, povećavate šanse da se među vama razviju dublje emocije. Ne pretjerujte, ipak, jer ne treba da djelujete emotivno zahtjevno. Odbijte sastanak ponekad kako biste povećali čežnju i pokazali da živite punim plućima.

A kad ste zajedno, budite pozitivni, nasmijani, ali i spremni da saslušate eventualne probleme kako biste razvili bliskost,piše ekskluziva.ba

 

Komentari

komentara