Ljubav i veze

Nigdje nećete dospjeti – Momci ne postavljajte ova pitanja

Napisao admin

Onaj ko misli da ne postoje glupa pitanja, očigledno nije čuo neka od ovih.


Par (Foto: Cure.ba)

Neka su uvrjedljiva, neka samo glupa, a u svakom slučaju, rijetko koja žena želi da odgovori na ijedno od njih. 

KAD TI JE TERMIN? 

Ako odgovori da treba da rodi za nekoliko mjeseci, izvukli ste se, ali šta ako nije trudna? Kod nekih žena je nemoguće zaključiti jesu li trudne ili samo malo popunjenije, a u tim slučajevima je bolje šutiti i spasiti se od neprijatnosti. 

DA LI SI U PMS-U? 

Ako jeste, nadrljaćete, ako nije, nadrljaćete jer ste mislili da jeste. U svakom slučaju, ovo pitanje je bolje da potpuno izbjegavate. 

DA MI ODEŠ PO PIVO? 

Nije stvar u tome da ne želi da vam donese pivo, stvar je u tome što muškarci vrlo često žene tretiraju kao poslugu. Ako želito pivo, ili ga donesite sami, ili smislite ljepši način na koji ćete je zamoliti. 

ŠTA SI TI, NEKA FEMINISTKINJA? 

Žena s izraženim stavovima je jedno, ali većina muškaraca koji postavljaju ovo pitanje zapravo pokušava da kaže da je takva žena korak ili dva od brkova i dlakavih pazuha. Nije svaka djevojka sa stavom okorjela feministkinja, a postavljanjem ovog pitanja djeluje kao da jeste. 

VEŠ NIJE OPRAN, ŠTA SI RADILA CIJELI DAN? 

Istina, ponekad i žene zaborave na njega, ali isto je tako istina da i muškarci znaju da uključe mašinu za veš. Ako ste vidjeli da veš nije opran, logičan korak je da ga sami stavite na pranje, a ne da je pitate zbog čega je još uvijek prljav.

cure.ba

Komentari

komentara