Home | Ljubav i sex

Ljubav i sex

Poruke koje mu nikada ne smiješ poslati

Žene i muškarci imaju različito viđenje… svega. SMS poruke su posebna kategorija u kojoj se nikako ne slažemo, a ovo su poruke od kojih se muškarcu diže kosa na glavi. ... opširnije »

Šta muškarci ne vole na ženama?

Iako su ukusi različiti, a ljepota je u oku posmatrača, većinu muškaraca odbijaju iste stvari. Otkrivamo vam šta muškarci i ne vole baš na ženama. ... opširnije »

Djevice su odlične, a dva Ovna katastrofa

U ljubavi dobro funkcioniraju isti pripadnici zemljanih znakova, a najgore onih vatreni. Veze vodenih znakova mogu funkcionirati, ali uz puno strpljenja i prilagodbe. ... opširnije »

Sigurni znakovi da je zaljubljen u vas!

Postoje mali znaci koji vam mogu riješiti zagonetku da li je vaš partner zaljubljen u vas. Pa, da vidimo o čemu je riječ. ... opširnije »

Muškarci žele da im ovo govorite...

Iako je uvriježeno mišljenje da žene više govore od muškaraca, a nekad im čak svojim verbalnim mogućnostima i voljom za brbljanjem idu na živce, nekih se fraza jednostavno ne mogu zasititi i mogli bi ih stalno slušati ... opširnije »

Šta svaki horoskopski znak traži u ljubavi?

Iako možda nismo svjesni toga, svi imamo jednu stvar koja nas najviše veseli, ispunjava i zadovoljava. Niko nam je ne može nametnuti, ali nije je teško prepoznati. Pogledajte koja su to sitna zadovljstva za svaki horoskopski znak. ... opširnije »

12 stvari koje frajeri ne razumiju kad su žene u pitanju

Na primjer, zbog čega nikad ne idemo same na wc i mnoga druga pitanja... ... opširnije »

Sve o djevojci možete saznati na osnovu pića koje pije

Već pre početnog razgovora u tren oka možete proceniti kakvoj devojci nameravate da priđete, a pomoć u otkrivanju najboljeg 'uleta' je u ruci svake žene koju sretnete u noćnom klubu. ... opširnije »

Jednostavna, ukusna i nije je potrebno peći!

Vrlo ukusna, ali i vrlo jednostavna za pripremiti - Lady Di torta postat će vaš favorit čim ju probate. Nije ju potrebno peći, već kroz pola sata možete imati super slasticu. ... opširnije »

Ovim ženama muškarci ne mogu reći ne

Mnoge žene žele biti neodoljive, fatalne zavodnice kojima nijedan muškarac ne može reći "ne". Ipak, one prave zavodnice znaju sitne trikove koji im pomažu u osvajanju. ... opširnije »

Govorite mu ovih 8 stvari i zauvijek će biti vaš

Muškarcima, kao i vama, je potrebno da osjete da su vam bitni. Neki psiholozi tvrde da su muškarci još emotivniji i nesigurniji u sebe od žena, te im povremeni podstrek riječima zaista godi. Pogledajte osam stvari koje bi trebalo da mu često govorite, a kojima ćete ga kupiti zauvijek. ... opširnije »

Sitni znakovi koji govore da je "odlijepio" za vama

Ukoliko vjerujete da se rodila ljubav, ali on nema hrabrosti da to prizna, obratite pažnju na sitne znakove... ... opširnije »

Ovo vjenčanje pogledalo je 13 miliona ljudi, pogledajte ga i vi (VIDEO)

Ono što je ova mlada uradila za svog budućeg muža privuklo je pažnju preko 13 miliona ljudi. ... opširnije »

Ovo su znakovi da ste u lošoj vezi

Loše veze teško je raskinuti, ali ako se podsjetite da vam prolazi vrijeme, možda će vam biti lakše. A kako znati da ste u lošoj vezi? Postoje znakovi koji to otkrivaju. ... opširnije »

Izračunajte koliko ćete ostati sa partnerom!

Uz pomoć najnovijeg istraživanja portala MSN, u kojem je ispitano više od 2.000 muškaraca i žena na temu veza i muško-ženskih odnosa, matematičari su došli do formule koja opisuje koliko dugo ćete ostati sa partnerom. ... opširnije »

Ovo su znakovi koji mu govore da niste za njega!

Neodobravanje prijatelja, nemogućnost zajedničkog uživanja u aktivnostima i stalno osjećanje krivice su znakovi koji govore da vi niste prava za njega. ... opširnije »

Koliko muškarac treba da bude viši od žene?

Veličina je ipak važna! Kako pokazuje novo istraživanje, žene žele muškarca koji je za 12,7 centimetara viši od njih. ... opširnije »

Evo kada će vas partner najčešće prevariti!

Kontroverzna stranica AshleyMadison.com, koja služi za pronalaženje partnera za prevare, provela je zanimljivo istraživanje u kom su učestovale 172 hiljade ispitanika. ... opširnije »

10 jasnih znakova da partner s kojim ste u vezi nije baš za vas

Ako vas druga strana prisiljava da se mijenjate kako bi bila sretna, kontrolira s kim se viđate i ozbiljno vas izjeda "crv sumnje" tada je vrijeme da sjednete i razmislite. ... opširnije »

Šta je zajedničko svim preljubnicima?

Uz one nesigurne, i narcisoidni muškarci često varaju. Čak i ako imate dobar seksualni život, moguće je da vara. ... opširnije »

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last Ukupno: 2288 | Prikazano: 41 - 60