Ljubav i veze

SMS iz pakla – Poruke koje mu nikada ne smiješ poslati

Napisao admin

Žene i muškarci imaju različito viđenje… svega. SMS poruke su posebna kategorija u kojoj se nikako ne slažemo, a ovo su poruke od kojih se muškarcu diže kosa na glavi.


SMS poruke (Foto: Cure.ba)

Ako nemaš konkretan primjer o čemu ćete razgovarati, bolje nemoj ni poslati ovakvu poruku.

Moramo razgovarati
 
Ovo je grozno. Većina muškaraca će samo doći i razgovarati, bez prethodne najave. Kad vide ovakvu poruku, počinju paničariti jer ne znaju o čemu će biti riječ, što ih jako živcira. Ako nemaš konkretan primjer o čemu ćete razgovarati, bolje nemoj ni poslati ovakvu poruku.
 
Zašto se ne javljaš?
 
Ako se ne javlja, vjerojatno ima dobar razlog. Ili te izbjegava. Ako te izbjegava, poruka u kojoj ga pitaš zbog čega te izbjegava nema nikakve svrhe. Ako se nije javio zbog nekih razumnih razloga (ostavio je mobitel doma, ispraznila mu se baterija) – tvoja poruka u kojoj ga napadaš zbog toga neće ostaviti dobar dojam.
 
Želiš upoznati moje roditelje za vikend?
 
Ovo definitivno nije materijal za SMS poruku. Upoznavanje nečijih roditelja je velika stvar i ne dogovara se preko poruke – kratki razgovor oči u oči je puno bolji.
 
Što radiš?

Ok, ovo nije poruka iz pakla, ali većinu muškaraca barem malo živcira. On vjerojatno ne želi odgovoriti na takvu poruku, ali zna da ćeš se naljutiti ako ju ignorira, pa nevoljko kreće tipkati, i to ga nervira. Radije ga pitaj što ima na sebi, pa nek bude zabavno.

index.hr

Komentari

komentara