Ljubav i veze

Top 7 – Sigurni znakovi da je zaljubljen u vas!

Napisao admin

Postoje mali znaci koji vam mogu riješiti zagonetku da li je vaš partner zaljubljen u vas. Pa, da vidimo o čemu je riječ.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Za razliku od žena koje se osjećaju veoma udobno u izražavanju osjećaja, muškarci su veoma škrti po tom pitanju. Upravo zbog toga se veoma veliki broj žena pita da li je muškarac s kojim se viđaju zaljubljen u njih ili se viđa s njima zbog zabave i dobrog provoda. Otkrivamo znake koji će vam pomoći da shvatite gde se nalazite u vašem odnosu sa muškarcem.

On te upoznaje sa svima
Jedan od najsigurnijih znakova da je muškarac zaljubljen u ženu je kada je upoznaje sa njegovim prijateljima, kolegama, porodicom i svim drugim osobama u njegovom okruženju. To je način na koji muškarac obeležava svoju teritoriju, govoreći drugima da je dotična dama zauzeta.

On primećuje samo tebe
Obično se kaže da oči govore više od reči. To je apsolutno tačno kada je reč o zaljubljenim muškarcima! Kada je muškarac zaljubljen, on ne može da odvoji oči od žene. Muškarci su vizuelnabića tako da, kada imaju ispred sebe ženu koju žele, oni jednostavno ne mogu da prestanu da bulje u nju! Naravno, ako žena to primeti ili uzvrati pogled, oni su dovoljno pametni da pogledaju u drugu stranu. Ako se muškarac kojeg viđate ovako ponaša, znajte da ste mu zavrteli glavu.

On obraća pažnju na tebe
Još jedan znak da je muškarac zaljubljen u tebe je kada sluša i obraća pažnju na sve što kažeš. Ako tvoj muškarac pokušava da sazna što više o tebi, ako pamti šta ti se sviđa, a šta ne, to pokazuje da se zaljubljuje u tebe.

On se brine o tebi
Da li je on zabrinut za to kako se ose}a{? Ako ste bili van do sitnih sati, da li se ponudi da te otprati kući? Ako si u nekoj nevolji, da li on ostavlja prijatelje, posao i sve drugo da bi bio pored tebe? Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, to pokazuje da je muškarcu s kojim se viđaš veoma stalo do tebe!

On te čini srećnom
Ako razmišljaš: “Kako da znam da li me voli?”, jedan od sigurnih znakova je da će on uraditi sve na svetu da te učini srećnom. On će ići s tobom u kupovinu, iako mrzi i samu pomisao na dotičnu radnju. On će te iznenaditi cvećem, čokoladom ili neočekivanim izletom ili putovanjem. Drugim rečima, uradiće sve na svetu da bi video osmeh na tvom licu.

On ti je privržen
Zaljubljen muškarac će uraditi sve da ne povredi svoju izabranicu. On će je poštovati, brinuće se za nju i biće joj veran. Dakle, ako se tvoj muškarac zabavlja samo s tobom, nikada te nije prevario i kada priča o svojoj budućnosti i tebe uključuje u tu priču, to pokazuje da je on veoma ozbiljan u pogledu vašeg odnosa.

Govori bezbroj puta da te voli
Muškarac koji je zaljubljen ne boji se da to kaže ženi. Ako te tvoj muškarac zove svako malo da ti kaže da te voli, ako usred filma kaže da te voli, ako ti to isto kaže dok se vozite, ako to stalno ponavlja – to pokazuje da on gaji veoma duboka osećanja prema tebi.

kurir

Komentari

komentara