Ljubav i veze

Evo šta žele znati – 12 stvari koje frajeri ne razumiju kad su žene u pitanju

Napisao admin

Na primjer, zbog čega nikad ne idemo same na wc i mnoga druga pitanja…


Žene (Foto: Arhiva)

1. Veličine grudnjaka. Razumijemo mi osnovni koncept – večinu A, C ili D. Ali onda su tu još i brojevi, a oni imnam ne znače puno. Ne znamo mi kakva je to veličina 38 B. 38? Kakav 38?

2. Tamponi. Žene ih u principu samo uguraju, umetnu, poguraju u sebe. U principu znamo kako tamponi funkcioniraju, ali ih nikad nismo zapravo vidjeli u akciji. I nije imnam baš jasno kako ih uspijete uredno baciti u smeće da ih nikada ne vidimo bačene.

3. Općenito menstruacija. Da, da, još smo davnih dana iz biologije učili što je i zašto i kako funkcionira, ali i dalje imamo mnoštvo pitanja. Krvarite li cijelo vrijeme? Kako znate kada je gotova? Osjetite li ju cijelo vrijeme?

4. Ženska druženja. Za koja ne postoji muški ekvivalent. Što radite kad ste same vani? Zašto vam se niti jedan frajer ne smije pridružiti?

5. Zašto žene misle da su penisi ružni. Vi volite penise. I mi znamo da vi žene volite penise. No činjenica je da mislite da penisi malo čudno i smiješno izgledaju. I da nisu najljepši organ na tijelu. I mi znamo da vi o penisima imate takvo mišljenje. Ali nam taj dio i dalje nije jasan.

6. Visoke pete. Kako uspjevate hodati u njima bez da doslovno ne izvrnete gležanj? Mi nikada ne bismo mogli hodati u nečemu takvom.

7. Općenito cipele. Mi imamo otprilike 3 para cipela i njih troje zajedno zadovoljavaju sve naše potrebe. Iz tog razloga, ne shvaćamo potrebu za četvrtim parom, a kamoli tridesetčetvrtim.

8. Odlazak na wc u društvu. Mi idemo na wc, nadamo se da je prazan, a ako slučajno nije, ne ostvarujemo komunikaciju s drugim ljudima. Mi smo unutra, naš penis je vani, nema priče, nema kontakta očima, popiškimo se i brišemo van. Zašto bi netko htio ići piškiti u društvu?

9. Haljine. Mi nemamo odjeće u ormaru koja vrišti ‘strgaj sve s mene, preseksi sam, želim te, želiš me!!!’. Mi se istuširamo i obučemo finiju majicu ili košulju i nadamo se da će nam se posrećiti.

10. Vaš miris. Kako uspjevate uvijek lijepo mirisati? Mi frajeri uvijek mirišimo na kombinaciju znoja, ćevapa i litara kolonjske.

11. Izgled u teretani. Što jest, jest, vi u teretani izgledate odlično. Ok, nije da vam je to najbolje izdanje ikad, ali izgledate i više nego pristojno. Kao da snimate neki sportski katalog, za zarliku od nas koji smo raščupani i znojni ko svinje.

12. Svi kozmetički proizvodi. Mi imamo sapun, šampon i eventualno neku kremicu. Zašto vi imate milijun različitih proizvoda? Zašto bi svaki dio tijela trebao svoj proizvod kad je cijela koža tijela jedan te isti organ??!

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara