Ljubav i veze

A evo i kako – Sve o djevojci možete saznati na osnovu pića koje pije

Napisao admin

Već pre početnog razgovora u tren oka možete proceniti kakvoj devojci nameravate da priđete, a pomoć u otkrivanju najboljeg 'uleta' je u ruci svake žene koju sretnete u noćnom klubu.


Žena (Foto: Cure.ba)

PIVO
Ako želite da provedete veče uz devojku slobodna duha koja razmišlja kao muškarac, odaberite onu koja pije pivo. One su vesele, vole kućne žurke i život provode obučene u farmerke. Smeju se malo glasnije, uživaju u dobrim šalama.

ŽESTOKA PIĆA
Žene koje piju žestoka pića vole otvorenost. Namere suptilno skrivaju, druželjubive su i zavodljive. Pažnja joj lako prelazi s jednog muškarca na drugog pa se morate potruditi da je ne izgubite iz vida. Ako tražite dugoročnu vezu, produžite dalje, ova dama nije za vas.

BEZALKOHOLNA PIĆA
Prilazite li devojci koja pije bezalkoholna pića, dobro proveriti koliko godina ima, možda ste naleteli na maloletnicu. Okrenite se i potražite nekog svojih godina.

ENERGETSKI NAPICI I VOTKA
Energetski napici u kombinaciji s votkom daju dovoljno energije za plesanje celu noć. Takva pića piju otvorene devojke pune poleta i snage.  Ako niste u formi i ne volite da igrate, zaboravite ovaj tip jer će vas brzo izmoriti.

KOKTELI
Sređene za svaku priliku i više nego što treba, devojke koje piju koktele uvek su u koraku s modom. Vole tračeve, čitaju tabloide i obožavaju najnovije priče o slavnima. Mnogo vremena provedu uređujući se, tako da je teško da će pustiti svakom da im priđe.

VINO
Crveno ili belo, devojke koje piju vino senzualne su i romantične. Dobro poznaju svoje telo i odlično se osećaju u njemu. Retko izlaze, više vole ostati kod kuće uz film, čašu vina i maženje.

novimagazin.rs

Komentari

komentara