Ljubav i veze

Mali trikovi zavođenja – Ovim ženama muškarci ne mogu reći ne

Napisao admin

Mnoge žene žele biti neodoljive, fatalne zavodnice kojima nijedan muškarac ne može reći "ne". Ipak, one prave zavodnice znaju sitne trikove koji im pomažu u osvajanju.


Zavodnica (Foto: Cure.ba)

Crveno – Šanse da vas muškarac pozove na sastanak veće su čak 56 posto ako obučete nešto crveno. Istraživanja su pokazala da su žene u crvenom neusporedivo više seksi od podjednako atraktivnih žena u bijeloj, zelenoj, sivoj ili plavoj odjeći.

Držanje – Savršena odjevna kombinacija vam neće pomoći u osvajanju muškarca ako imate loše držanje tijela. Da bi bili seksi, vaš stav mora biti opušten, a kičma uspravna. Uspostavite sklad između bokova i ramena koja ne smiju biti pogrbljena ili spuštena.

Parfem – Ne morate staviti tonu parfema na sebe. Dovoljno je nanijeti samo nekoliko kapi, jer trik i jeste tome da vam se muškarac mora približiti kako bi osjetio vaš miris – čime mu već na početku postajete mnogo zavodljiviji. Parfem nanesite na vrat, a toaletnu vodu poprskajte u zrak ispred sebe, a potom prođite kroz mirisni oblak.

Šminka – Najprivlačnije su, naravno, besprijekorno našminkane žene. To ne podrazumijeva tešku šminku, već umijeće isticanja prednosti i skrivanja nedostataka. Kao pravi magnet djeluje kontrast između tamno našminkanih očiju i usana, te svijetle puti.

vecernji.hr

Komentari

komentara