Ljepota

Kosi zaista nije lako – Šta kad kosa izgubi mekoću i sjaj?

Napisao admin

Često pranje, sušenje, stiliziranje, bojenje i 'peglanje'… Kosi zaista nije lako! Za povratak u normalu zaduženi su superhranjivi preparati.


kosa (foto:cure.ba)

Zbog nepravilne njege, kosa često postane slaba, beživotna, krhka, slamnata. Za povratak u normalu zaduženi su intenzivni tretmani s obiljem hranjivih i hidratantnih sastojaka s kojima vlasi mogu živnuti već za nekoliko minuta.

Najfinija ulja masline, argana, jojobe… Blagotvorni ekstrakti kamilice, ljubičice, nevena, aloe vjere, koprive, metvice… Med, kokosovo mlijeko… Svi oni udružili su se protiv oštećenja kose u kojemu prednjače bojenje i ‘peglanje’.

Nove generacije proizvoda ne sadrže silikone, pa obećavaju cjelodnevni osjećaj lagane i lepršave kose bez otežavanja. Preporučuju se i tretmani obogaćeni tekućim keratinom, verzijom istoimenog prirodnog proteina koji je glavni ‘građevni materijal’ vlasi, pa se tako dubinski obnavlja njihova struktura.

Ispadanje kose nije samo muški, nego i ženski problem. Nove, napredne generacije tretmana protiv ispadanja kose intenzivno podstiču njen rast – neki proizvođači obećavaju 1700 novih vlasi u tri mjeseca.

Birajte boje za kosu bez agresivnih sastojaka, a vlasište njegujte proizvodima posebno prilagođenim za obojenu kosu.

Šamponi i regeneratori s hranjivim biljnim uljima prava su blagodat za oštećenu, jako suvu i ‘slamnatu’ kosu jer dubinski revitaliziraju vlasi, vraćajući im mekoću, gipkost i sjaj.

Imate li jako osjetljivo vlasište i skloni ste alergijama, poželjni su proizvodi s blagim, organskim sastojcima s ekocertifikatom. 

cure.ba

Komentari

komentara