Ljepota

Istraživanje: Kad je žena prestara za uske traperice, tetovažu, dugu kosu, izlaske

Napisao H. H.

U Velikoj Britaniji provedena je anketa u kojoj se željelo saznati kad je žena ‘prestara’ za neke stvari u životu, kao što je nošenje uskih hlača, duge kose, izlaska u grad, tetovažu.

Rezultati istraživanja uistinu su zanimljivi, a što se sve saznalo donosimo vam u nastavku.

1. Izlazak
Ispitanici su odlučili kako žene sa navršene 44. godine nemaju što tražiti u klubovima. Iako, moramo priznati kako je kod nas vrlo teško naći klub u kojemu se mogu zabavljati osobe te starosne dobi. Uz to ispitanici su rekli kako žena u 45. godini ne bi trebala posjećivati glazbene festivale.

2. Odjeća
Kad je riječ o odjeći, ispitanici su se složiti kako bi žena nakon 47. godine trebala prestati nositi pripijene traperice, kao i tajice te kratke suknje, hlačice i haljine.

3. Kosa
Ona je ta koja krasi ženu i teško je povezati ženu i kratku kosu, no ispitanici su se složiti kako žena poslije 46. godine treba nositi kratku kosu.

4. Tetovaže
Netko ih voli, netko ne. Ispitanici su jasno rekli kako žena nakon 38. godine ne bi trebala nanositi nove tetovaže.

5. Tehnologija
Ispitanici su ustanovili kako žena u 47. godini ne bi više trebala imati profil na društvenim mrežama, a što se tiče popularnog selfiea, njega bi trebala prestati fotografirati čak u 34. godini života.

Nekako nam se čini kako se ovo istraživanje nikako ne uklapa u današnje standarde. Život žene ne mora ‘stati’ nakon 40 i neke godine.

Žene mogu izlaziti, oblačiti se, tetovirati i imati kosu duljine koju žele, jer današnja žena, moderna je žena i nikako se ne uklapa u standarde. Osim toga nema osobe koja se ne voli fotografirati, a društvene mreže danas su sinonim komunikacije i nema razloga gasiti profile nakon napunjenih određenih godina, prenosi cafe.hr.

Komentari

komentara