Ljepota

NE NASJEDAJTE NA PREVARE: Evo kako nastaju PRIJE i POSLIJE fotografije u reklamama za mršavljenje

Napisao H. H.

Jedna blogerka je svojim fotografijama pokazala da je moguće izgledati drastično mršavije i apelovala na žene da ne veruju svemu što vide, već da prihvate svoje telo.

Blogerka Hali je na svom Instagram profilu pokazala da ne treba uvek verovati takozvanim “pre i posle” fotografijama kojima se reklame preparata za mršavljenje najčešće služe. Fotografisala se u razmaku od jednog minuta u dve različite poze. Na jednoj fotografiji izgleda drastično mršavije nego na drugoj.

“Ponosna sam na svoje telo, na to što sam prirodna žena kojoj je prijatno u sopstvenom telu. Poštujete telo koje imate i tretirajte ga kao najboljeg prijatelja. Ako imate šlauf na stomaku, to je ok, imam ga i ja”, napisala je u oopisu fotografije i pozvala žene da ne budu podložne propagandi i nametnutim društvenim normama po kojima bi morale da budu mršave.

?THESE PHOTOS TAKEN SECONDS APART? Stop hating yourself because your stomach isn't flat. Not every picture you see on the internet is real. Reality check cause we all need one once in a while. ??You don't need to suck in your stomach or angle the camera down so you look skinnier when you take a selfie. Just be yourself. Thats why it's called a SELFIE. ✨✨Shout out to REAL BODIES, CURVY GIRLS, NATURAL BABES, ALL SIZES, ALL COLORS, ALL AGES, ALL AROUND THE WORLD. ? IT'S SELF LOVE SUNDAY ?✊? Take a minute and namaste today. ?? ? Lets all have an awesome week! Write "I'm worth it" on a piece of paper and tape it to your mirror. Do it right now and look at it every morning. ??| LOVE & POSITIVITY ???xo | #thisbody

A photo posted by ·*· h a l l e ·*· (@_____halle__) on

Komentari

komentara