Ljepota

Nakon pranja ovom smjesom od samo 2 sastojka vaša KOŽA više neće biti ista!

Napisao H. H.

Umjesto što bacate mnogo novca na razne proizvode koji obećavaju ali ne rade puno dobrog za vašu kožu, možete napraviti svoju prirodnu kremu kod kuće a potrebna su vam samo dva sastojaka koja vjerojatno već imate: kokosovo ulje i soda bikarbona.

Pored toga što su ove dvije namirnice vrlo lako dostupne, one su i također vrlo učinkovite u liječenju problematične kože.

Za razliku od hemikalija i otrovnih sastojaka u uobičajenim kupljenim preparatima ove dvije namirnice su upotpunosti sigurne za vašu kožu.

Sada ćemo vam pokazati kako da koristite sodu bikarbonu i kokosovo ulje kao vaše idealno sredstvo za čišćenje kože:

Kao što smo već naveli za pripremu vam trebaju samo dva sastojka, odnosno soda bikarbona i kokosovo ulje.Da bi odredili količinu oba sastojka prvo morate znati vaš tip kože i šta je poželjno za njega.

Za osjetljivu kožu, koristite najmanje 2: 1 omjer kokosovog ulja naspram sode bikarbone. U slučaju da trebate više piling za vašu kožu, koristite omjer 1: 1.

Sada sve što trebate učiniti jeste pomiješati oba sastojka zajedno i primijeniti ih na svoju kožu, mokru ili suhu. Možete ga ostaviti kao masku nekoliko minuta za još dublje kondicioniranje, ili jednostavno isprati s toplom vodom pomoću nježnih kružnih pokreta.

Na vama je ako želite da isprobate ovaj jednostavan, jeftin i vrlo djelotvoran tretman kože a budite uvjereni da će vam se isplatiti.

 

Komentari

komentara