Ljepota slot online 2023 Video

Evo i dokaza – DiCaprio uopšte nije morao umrijeti u "Titaniku" (VIDEO)

Napisao admin

Jack na kraju mog filma potone na dno Atlantika zajedno s brodom jer mi je bilo apsolutno nevjerojatno da bi komad drva koji je spasio Rose jer je na njemu plutala, mogao spasiti i njega, rekao je James Cameron (58) ekipi emisije 'Mythbusters' na Discovery Channelu.


Titanic (foto: cure.ba)

Dečki su si dali truda i rekonstruirali uvjete u kojima je u filmskom hitu potonuo Titanik i Jack (Leonardo DiCaprio) zajedno s njime. Smrzavali su se u vodi no ipak su uspjeli ‘srušiti’ Cameronovu tezu.

– Jack je umro uzalud! Mogao je živjeti s Rose još puno godina, nije trebao potonuti s Titanikom – tvrde.

U silnoj gunguli, šoku, mraku, ledenoj vodi… Jack se trebao sjetiti sljedećeg: trebao je reći Rose (Kate Winslet) da skine svoj pojas za spašavanje, staviti ga ispod daske na kojoj je Rose plutala, a zatim se i sam popeti na dasku. Vrlo jednostavno. Tada bi oboje preživjeli.

– Dečki, fulali ste poantu. Jack umre jer tako piše u scenariju, film mora imati dramatičan završetak. Fulali smo jer Rose nismo dali manju dasku na kojoj bi plutala jer tada vi ne biste mogli reći da su oboje mogli preživjeti – rekao je ekipi Cameron, prenosi 24sata.

U emisiji su koristili lutke kako bi testirali koliko dugo mogu izdržati u ledenoj vodi.

cure.ba

Komentari

komentara