Ljepota

Savjeti – Kako do besprijekornih šiški

Napisao admin

Kada žele promijeniti ili osvježiti svoj izgled, većina žena odluči se za šiške. Iako su najjednostavnija i često najbolja promjena, šiške nije lako održavati. Za lijepe šiške važni su feniranje i pravilan izbor proizvida za njegu. Da bi vaše šiške bile besprijekorne, nudimo vam nekoliko jednostavnih savjeta.


Žena (Foto: Cure.ba)

Ne dirajte ih – Gotovo sve djevojke koje imaju šiške prave istu grešku – stalno ih diraju. Osim što ćete ih slijepiti, umastit ćete kosu, a na lice prenijeti bakterije koje bi mogle izazvati bubuljice na čelu.

Feniranje kod kuće – Da bi vaše šiške uvijek izgledale savršeno, ne možete stalno ići u frizerski salon. Stoga odvojite vremena kako biste se naučili fenirati kod kuće.

Šampon – Najbolji izbor su šamponi namijenjeni masnom vlasištu i suhim vrhovima. Ako nemate masnu kosu, najbolji izbor su blagi šamponi koji vaše pipke neće činiti teškim.

Lak za kosu – Ako ne želite da vaše šiške izgledaju slijepljeno i kruto, lak za kosu uvijek nanosite iz daljine. Da bi vaše šiške bile besprijekorne, lak nanosite tako što ćete ga od kose udaljiti 20 ili 30 cm.

Manje proizvoda za kosu – Gel, pjena, vosak ili krema od vaših šiški će napraviti nauredne rezance. Pažljivo koristite proizvode koji otežavaju kosu. Ako ne želite da slijepe vaše šiške, nanosite ih u malim količinama i to samo na vrhove.

cure.ba

Komentari

komentara