Ljepota

Ostavlja bez daha – Kome za oko ne bi zapela Kelly iz Beverly Hillsa (FOTO)

Napisao admin

Jennie Garth, glumica koja se proslavila ulogom Kelly u seriji 'Beverly Hills', na premijeru filma 'End Of Watch' stigla je u kratkoj kožnoj haljinici te sve prisutne ostavila bez daha.


Jennie Garth (foto: reuters)

Nakon što se nedavno razvela od supruga Petera Facinellija s kojim je u braku bila 11 godina, 40-godišnja Jennie Garth naglo je smršala, a na premijeri filma ‘End Of Watch’ u Los Angelesu zavela je sve oko sebe u kratkoj crnoj kožnoj haljini.

Nakon razvoda braka od sada već bivšeg supruga Petera Facinellija, rijetko kome je promaknula vitka figura zvijezde serije ‘Beverly Hills’. Sada ponovno slobodna Jenne na crveni tepih povodom premijere filma zakoračila je u crnoj, kratkoj i uskoj haljini, a cijeli opaki stajling naglasila je masivnom metalnom ogrlicom. Seksi stajling dodatno je naglasila crnim vrtoglavo visokim štiklama te reptilnim uzorkom haljine, piše Tportal.

40-godišnja Jennie kojoj mnogi nisu mogli odoljeti još za vrijeme ‘Beverly Hillsa’ pokazala je kako joj godine itekako dobro stoje te da točno zna šta obući da privuče svu pažnju na sebe. Nakon razvoda, Jennie se počela viđati sa Noahom Abramsom koji se na premijeri filma nije pojavio te je Jennie stigla u pratnji prijateljice.

 

cure.ba

Komentari

komentara