Ljepota

Prvi bum na tržištu – Parfem koji pomaže pri mršanju i čini vas sretnima

Napisao admin

Parfem pod imenom Prends Moi učiniće vašu liniju savršenom, a da sve bude još interesantnije, bićete srećniji nego ikad, jer miris iz bočice utiče na lučenje hormona sreće!


parfem (foto:cure.ba)

Naime, ovaj parfem reklamira se kao prvi parfem za mršavljenje na svijetu, a proizvođači tvrde da je u njegovom kreiranju učestvovao tim stručnjaka među kojima i nutricionisti, koji su mirisu dodali supstance L-karnitin, kofein i betafrolin, koje izazivaju sreću, a istovremeno smanjuju želju za hranom!

Nije nepoznata činjenica da mirisi izuzetno utiču na naš mozak, izazivaju apetit, podstiču različita raspoloženja, vraćaju sjećanja. Zbog toga tim naučnika koji je ovaj parfem stvorio tvrdi da je došao do idealne mješavine koja topi kilograme i reguliše osjećaj gladi. Efikasnost je dokazana testiranjem na nekoliko hiljada žena, a čak 70% ispitanica poslije nekoliko nedjelja korišćenja primijetilo je da su promijenile navike u ishrani i izgubile po neki kilogram.

Parfem trenutno može da se kupi samo u Londonu ili naruči preko interneta, a proizvođači kažu da je dovoljno da se samo jednom dnevno naprskate “čarobnom” tečnošću i sačekate da počne da djeluje. Cijena je 120 dolara za 100 ml, a prodavci tvrde da je parfem izazvao neočekivano veliko interesovanje.

cure.ba

Komentari

komentara