Ljepota

Šta to usne otkrivaju o karakteru žene? – Oblik usana odaje više nego što misli

Napisao H. H.

Jedan od proizvođača šminke je sproveo istraživanje o tome šta usne govore o karakteru žene i sa kakvim partnerom će se usrećiti.

1. PUNE, ŠIROKE USNE
Strastvena: Moje, moje i opet moje! Kada vam se neko sviđa, onda želite da ga i imate. U ljubavi vam je najvažnija sloboda i nezavisnost. Od partnera očekujete strast i odlučnost.

2. PUNE, MALE USNE
Romantičarka: Vi ste osoba koja sluša srce i koja voli dramu. Pošto ste vi slatkasta osoba, vi nalijećete na muškarce koji traže bezopasne male ženice. Ali vi to zasigurno niste!

3. VEĆA GORNjA USNA
Dominantna: Sve ili ništa! I u ljubavi za vas postoji samo jedan smjer: Vaš. Vi imate glavnu riječ. Uprkos tome vama je potreban alfa mužjak, koji će vas izazvati.

4. VEĆA DONjA USNA
Tajanstvena: Biti drugačiji je za vas kompliment. Vaša individualnost vam daje poseban šarm i čini vas magnetom za muškarce. Vaš problem: Kada osvojite jednog muškarca, brzo gubite interes.

5. USKE I ŠIROKE
Realistična: Samo rijetko ne slušate vaš razum. Za vašeg partnera to znači: Dugo će čekati na seks u kabini za presvlačenje, piše Ponosna.

6. USKE I MALE
Avanturistična: Vi ste power-žena koju nije strah nijednog zadatka. Muškarci vas se nekada pribojavaju. A vama je upravo potreban jak muškarac na kojeg se možete osloniti.

cure.ba

Komentari

komentara