Ljepota

U POTRAZI ZA SAVRŠENOM FRIZUROM – Ošišati se ili pustiti kosu

Napisao admin

U potrazi za savršenom frizurom često napravimo grešku misleći da će neka frizura koju vidimo na slikama izgledati savršeno na nama. Kopiramo frizure poznatih a zapravo želimo prekopirati njihove glave. Promjena frizure je teška odluka i rijetki su oni koji bez imalo straha sjedaju u frizersku stolicu. Prije nego što se odlučiš za neku promjenu dobro razmisli kakvu dužinu želiš jer kosa neće izrasti preko noći.


frizura (foto:cure.ba)

Kratka kosa 

Cure koje imaju mali nos i usta izgledaju bolje s kratkom kosom. Lijepe crte lica uvijek su bolje istaknute s kratkim frizurama. Kratka kosa traži svakodnevno oblikovanje i redovito šišanje, prenosi index. Ako voliš česte promjene boje kose, izgleda ili je tvoj stil poseban, kratka frizura je idealna za tebe. One su mnogo upečatljivije od dugih a pristaju curama s takvim karakterom. 

Duga kosa 

Duga kosa sužava lice i vizualno smanjuje naše proporcije. Može biti veliki plus curama koje su visoke ili krupne. Duga kosa također zahtjeva njegu, mora biti zdrava i održavana. Gusta i kvalitetna kosa najbolje izgleda u raskošnom dugom izdanju kao i kovrčava kosa koja u kratkom izdanju često zna biti teško ukrotiva.

cure.ba

Komentari

komentara