Ljepota

Jeste li među njima – Većinu žena ovo 'izluđuje' barem tri puta dnevno

Napisao admin

Noge Cameron Diaz, stražnjicu Kim Kardashian, grudi Jessice Simpson i trbuh Gisele Bundchen žene smatraju 'idealnima' Većinu žena ovo 'izluđuje' barem tri puta dnevno
U kulturi opsjednutoj slavnima, veliki je pritisak na žene da izgledaju dobro, te su prisiljene uspoređivati se sa savršenim tijelima zvijezda. Zbog svog izgleda uznemire se čak tri puta dnevno, a najviše ih brine ravan trbuh.


Slavne žene ( Foto: Cure.ba )

Britansko istraživanje, čije je rezultate objavio Daily Mail, otkrilo je da se sedam od deset žena tri puta dnevno uznemiri zbog svog izgleda, dok je čak 80 posto Britanaca depresivno zbog svog izgleda.

Osam od deset njih kaže da bi im se život poboljšao kada bi bile zadovoljne svojim tijelom, dok više od trećine smatra da bi im se tada poboljšao seksualni život.

Ravan trbuh najveća je briga muškaraca i žena – trećina priznaje da nosi najmanje kilogram nepoželjnog sala.

Noge su druga najveća briga za žene, a slijede stražnjica, ruke i bokovi.

Kao idealne izdvojili su noge Cameron Diaz, stražnjicu reality zvijezde Kim Kardashian, ravan trbuh Gisele Bundchen i poprsje pjevačice Jessice Simpson.

Što se tiče muškaraca, većina priželjkuje atletske noge poput Davida Beckhama, stražnjicu Channinga Tatuma i trbušnjake poput Marka Wahlberga i Matthewa McConaugheyja.

Druga najveća briga muškaraca su ruke, a slijede ramena, noge i stražnjica.

cure.ba

Komentari

komentara