Ljepota

Savjeti – Kako biti vječna ljepotica?

Napisao admin

Koncept vječne ljepote prolazio je godinama kroz razne transformacije. Protagonisti ljepote pokušali su objasniti vječnu ljepotu kroz nekoliko različitih pristupa. Postoje mnogi zapisi o vječnoj ljepoti kroz knjige, umjetnost, muziku, književnost i historiju.


Teško je oduprijeti se godinama i biti lijep bez obzira na njih, međutim svi stručnjaci se slažu da se proces starenja uz pravilnu njegu i životni stil, ako ne potpuno zaustaviti može bar odgoditi.

Prvi signali starenja pojavljuju se na koži, linije, bore  i mrlje. Starenjem se koža isušuje i gubi svoj prirodni elasticitet. Pravilnom njegom kože može se nadoknaditi taj gubitak u velikoj mjeri. Redovito čišćenje, korištenje hidratantnih krema i zaštita od sunca su vrlo važni.

Bez anti-aging šminke, vječna ljepota je gotovo nemoguća. Neke promjene koje se pojavljuju starenjem na koži su nepovratne, ali vam anti-aging šminka može pomoći prekriti te nedostatke. Šminka vam pomaže sakriti bore i mrlje, te vratiti blistavost područjima koja upadaju. Sjenila za oči, ruž za usne, dobra podloga i puder stvari su koje vam trebaju bez obzira na dob.

Vječnu ljepotu teško da možete zamisliti bez zdrave prehrane. Vitamini, dijetni minerali, biljni pripravci i slične stvari pomažu tijelu i koži. Iako se ne slažu svi oko učinkovitosti suplemenata, oni mogu nadomjestiti vitamine koji vam nedostaju zbog manjkavosti prehrane.

Da biste bili vječna ljepotica morate unaprijediti njegu kože, pronaći pravi make-up, te zdravo se hraniti i njegovati zdrav životni stil.

cure.ba

Komentari

komentara