Ljepota

Iznenadila prisutne! – IZMEĐU DVIJE VATRE: Da li možete da pogodite KOGA Karleuša bira između Dare i Cece? (VIDEO)

Napisao admin

Mi smo bili prilično iznenađeni odgovorom…


Foto: arhiva

Prošlog vikenda počela je još jedna sezona muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” a već na samom početku se vidi da će sezona biti i više nego zanimljiva.

Sinoćnju emisiju između ostalog obeležio je nastup takmičarke iz Knjaževca, Katarine Milojković, pre svega zbog izbora pesama. Ona je naime, odlučila da peva pesme Karleušinih najvećih protivnica sa estrade, pesmu “Nevinost” Cece Ražnatović i pesmu Dare Bubamare “Volim sve što vole mladi”.

 

Jelena Karleuša

Foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda

 

Na iznenađenje publike ali i ostalih članova žirija, Jelena Karleuša nije negativno komentarisala Cecinu pesmu, već naprotiv, priznala je da joj se sviđa.

– Meni se ova Cecina pesma jako dopada, ali ne kako si je ti otpevala nego generalno, to je pesma gde je Marina Tucaković objasnila sa tekstom i jako mi se dopada, a ti si je otpevala pristojno – rekla je Karleuša.

Ipak, kada je na red za komentarisanje došla pesma Dare Bubamare, Jelena je u svom stilu oplela po nekadašnjoj drugarici.

– Radojka te je ukanalila, nemoj više nikada da pevaš Radojkine pesme, ne leže ti. Pesma kao takva njoj leži ali ti si je otpevala stravično – dodala je pevačica.

Nakon Jeleninih komentara ostali članovi žirija nisu krili da su očekivali da će Jelena komentarisati svoje koleginice u mnogo negativnijem smislu, pa su joj poručili da je “bila mlaka”.

Pogledajte deo od 02:02:06

srbijadanas.com

Komentari

komentara