Ljepota

Samo "rinta"! – PONEKAD SAM ŠVORC Željko Joksimović kaže da često pretjeruje s kupovinama, a najviše troši na instrumente

Napisao admin

Sreća da moja žena to razume i ne buni se, kaže najpopularniji pop pevač za „Blic“.


Foto:arhiva

Zaista se dešava da smo nekad potpuno tanki sa novcem, ali to je sve zbog mog ulaganja u instrumente, jer mi je važno da muziku stvaram i interpretiram sa najboljom opremom. Volim da imam sve što je kvalitetno, i to puta tri – priznaje Željko Joklsimović i dodaje:

 

– Obožavam da jedem ribu i plodove mora, tako da jako puno novca trošim i na hranu, a tu je i garderoba koju takođe volim da kupujem – kaže kantautor za „Blic“.

Željko se ovih dana sprema za svoj prvi veliki klupski nastup u petak u Beogradu, pa će malo vremena biti za porodične obaveze. Ali, kaže nam kantautor, da ni to nikada nije problem. Željko i njegova supruga, popularno TV lice, Jovana Joksimović već su četiri godine u braku, a Željko nam otkriva i kako lepa Jovana reaguje kada ga opsedaju žene.

Željko i Jovana

Foto: M. Metlaš / RAS SrbijaŽeljko i Jovana

– Moja supruga zaista ima razumevanja za sve. Njoj ne smeta kada se obožavateljke fotografišu sa mnom, a sa druge strane i sa njom se slika jako puno ljudi, i ja to razumem – kaže Joksimović sa osmehom na licu.

Kroz svoju skoro dve decenije dugu karijeru Željko je doživeo veliki broj transformacija. Kako fizičkih, tako i muzičkih.

– Moram priznati da se ništa nije promenilo, i dalje je kao u onoj mojoj pesmi od pre petnaest godina „Rintam“, ja i dalje rintam – kaže pevač.

AKO BOG DA, IMAĆEMO JOŠ DECE

Foto: Instagram

Željko iz prvog braka sa suprugom Vesnom ima ćerku Minu, dok iz braka sa Jovanom ima sina Kostu. Kako kaže, voleo bi da dobije još dece.

– Ako bog odluči da imamo još jedno dete, mi ćemo se radovati. Mi smo tu da živimo zdravo, a sve ostalo će se desiti. Kosta se menja iz dana u dan, i ne mogu da kažem da li liči na mene ili Jovanu, jer još ima samo svoj lik 

blic.rs

Komentari

komentara