Ljepota

PODMLADITE SE: Probajte ovaj turski recept koji SAVRŠENO smanjuje čak i najdublje BORE!

Napisao H. H.

Mnoge žene u svojim četrdesetim, moraju se suočiti sa pojavom bora. U nekih žena ove bore su manje vidljive, a kod nekih su izraženije. Ali jedno je sigurno, svaka žena želi da se oslobodi od njih.

Bore se uglavnom pojavljuju na dijelovima tijela koji su bili najviše izloženi suncu, uključujući lice, vrat, leđa, ruke i vrhove podlaktica.

Prva linija odbrane protiv bora je prevencija boravka izvan sunca. Možete napraviti nekoliko promjena u načinu života ili pokušajte prirodne lijekove da biste se oslobodili od dubokih kožnih nabora.

 

Za pripremu kreme biće potrebno:

– 1 supena kašika bademovog ili maslinovog ulja

– 1 žumance

– 1 čajna kašika meda

– 2 čajne kašike apotekarskog vazelina

 

Priprema kreme Vazelin otopiti na vodenoj pari. Biće potrebno par minuta.

Skinuti sa šporeta i dodati ostale sastojke: med, žumance i ulje.

Sve sastojke temeljno promešati. Mešajte par minuta, dok ne dobijete homogenu smesu.

Preručite u kutiju, može od stare kreme, biće dovoljna kutija od 50 ml.

Laganim, masirajućim pokretima nanosi se na očišćenu kožu. Posle 30 minuta ukloniti ostatke kreme vatnim diskom umocenim u mineralnu (kiselu) vodu ili vlažnom maramicom za lice.

Napomena: krema se upija u kožu duže od sat vremena, tako da treba da se nanosi na lice 2 sata pre spavanja. Kremu čuvajte u frižideru. Kad se potroši, i ako ste zadovoljni, napravite novu meru. Pošto su svi sastojci prirodn,i nemojte praviti duplu meru odmah, da se ne pokvari. Budite lepi!

cure.ba

Komentari

komentara