Ljepota

Zlata vrijedan trik: – Stavite ovo ispod pazuha i zauvek se pozdravite sa neugodnim mirisom!

Napisao admin

Verovatno ste primetili da su sa tropskim temperaturama stigli i oni svima nama tako dobro poznati neprijatni mirisi, koji se najbolje osećaju po gradskom prevozu oko 14 sati. Realno, svi hejtujemo te ljude. Nemojte da budete među njima.


Foto:arhiva

Nažalost, ponekad je i pored redovnog tuširanja i stavljanja dezodoransa teško izboriti se sa znojem i mirisom koji ga prati. A da ne pričamo o činjenici da su dezodoransi toliko štetni da ih pojedini onkolozi u potpunosti zabranjuju, posebno ženama koje su operisale rak dojke. Posebno je opasan aluminijum, koji se nalazi u 99,9 odsto dezodoransa na našem tržištu, a koji zapušava pore i taloži se u organizmu… Ukratko, dezodoransi su zli.

Ali su i neophodni 

Zato blogerka Fara Dukai, poznatija kao kraljica genijalnih trikova, ima savršeno rešenje – bacite kupovni dezodorans i ispod pazuha nanesite sok limete!

Dezodorans iz bašte, 

Ona tvrdi da često ima problema sa neprijatnim mirisima, jer voli da jede kari – a to se oseća kroz znoj. Upravo zato je rešila da umesto klasičnog dezodoransa počne da koristi limetu i oduševila se rezultatima. Kaže da joj je predeo ispod ruku suv po ceo dan kada nanese ovo čudo.

Postupak je više nego jednostavan – limetu isecite ili iscedite njen sok, pa ga nanesite na čist pazuh odmah posle tuširanja. Ostavite da se u potpunosti osuši, pa se onda obucite i nastavite najnormalnije sa dnevnim obavezama.

Primetićete da limeta jako lepo miriše, ali imajte u vidu da ne bi trebalo da izlažete ovaj deo tela suncu jer može da dođe do hiperpigmentacija i oštećenja kože.

 

 

 

 

 

308 0 0 0

24sata.rs

Komentari

komentara