Ljepota

Savršena figura – Uzburkala strasti: Bez veša na crvenom tepihu!

Napisao admin

Lijepa manekenka Bela Hadid je za veoma kratko vrijeme dostigla vrtoglavu slavu, ali možda je ovaj put ipak preterala.


Foto: arhiva

 

Bela Hadid ima samo 19 godina, a već je jedna od najtraženijih manekenki današnjice. Ona je pokazala zašto je to tako kada je pretvorila crveni tepih na Kanskom festivalu u svoju privatnu pistu.

Sestra popularne Điđi Hadid pojavila se sinoć na Kanskom filmskom festivalu u veoma provokativnoj crvenoj satenskoj haljini koja je pokazala svaki centimetar njene savršene figure.

Duboki dekolte, otvorena leđa i veoma visoki izrez na haljini su jasno pokazali da prosto nije bilo mesta za donji veš uz ovu kombinaciju.

Bela je pokazala svoje najbolje poze dok su je fotografi slikali iz svih uglova i svima je bilo jasno da je mlada lepotica zasenila sve druge. Međutim, postojala je i realna šansa da će zbog provokativne haljine pokazati više nego što je nameravala. 

Manekenka je izgledala još više u crnim sandalama sa vrtoglavom štiklom, dodatno naglašavajući savršeno oblikovane noge.

Uz ovu kombinaciju lepotica je obabrala elegantnu punđu i veoma diskretnu šminku, a dozu glamura je dodala dijamantskim minđušama u obliku suze i raskošnom narukvicom.

Mnogi bi pomislili da postoji opcija da se crvena haljina neće dovoljno isticati na crvenom tepihu, ali to u Belinom slučaju prosto nije bilo moguće.

blic.rs

Komentari

komentara