Ljepota

STRAHOVITO – Šest godina nakon ubistva Ksenije Pajčin, pjevačicina majka…

Napisao admin

Ne skida crninu! Pjevačica Ksenija Pajčin nije zaboravljena ni šest godina nakon što ju je u njenom stanu ubio dečko Filip Kapisoda, koji je potom presudio i sebi. Jučer su na Novom groblju njena majka, otac, sestra i prijatelji, koji je se i dan-danas rado sjete, održali pomen. Iako je prošlo šest godina od tragedije, Ksenijina majka Ljubica još uvijek nije skinula crninu jer za svojom jedinicom pati kao i prvog dana.


FOTO:ARHIVA

Pjevačicini prijatelji redovno se čuju i viđaju s Ljubicom, a ujedno se trude da joj bar na trenutak skrenu misli i nakratko je učine srećnom. Među njima je i modni stilista Bane Dević, Ksenijin kum i najbolji drug:

 

“S Ksenijinom majkom Ljubicom sam konstantno u kontaktu i tako će ostati zauvijek. S tom ženom samo i prije bio jako dobar, tako da naša komunikacija nije obaveza već prirodna. Godine više ne brojim i ne računam, prosto je to tako jer mi uvijek nedostaje. Ona mi je bila najbolji prijatelj, naša emocija je bila prevelika i niko nije mogao da je zamijeni, niti će moći“, rekao je Dević i dodao da je do prije nekoliko mjeseci čuvao pjevačicinog psa Milisava koji je nažalost uginuo.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara