Ljepota

Najljepša djevojčica – Ima 10 godina, najljepša je na svijetu, a život joj se pretvara u pakao!

Napisao admin

Proglašena je za najljepšu djevojčicu na svijetu, ima odličan ugovor s jednom od najjačih modnih agencija u Los Angelesu, više od milion pratitelja na Instagramu. Kristina Pimenova ima deset godina, a život joj se već pretvara u pakao.


Kristinine profile na društvenim mrežama otvorila je i njima upravlja mama Glikerija Pimenova koja silno želi skrenuti pozornost svijeta na njezinu kći. To joj je i pošlo za rukom, ali ne baš u najboljem kontekstu. Glikerija vrlo često objavljuje provokativne fotografije svoje desetogodišnje kćeri. Baš te fotografije privlače sek*ualne predatore koji vrlo često ostavljaju neprimjerene komentare sa sek*ualnim konotacijama.

Njezina majka odgovorila je na napade na način da je izjavila kako su svi oni koji slike Kristine smatraju provokativnima, pedofili! Zanimljivo je kako se Glikerija čudi neprimjerenim komentarima, a činjenica je da ih uglavnom sama izaziva. Objaviti sliku djevojčice koja grudi prekriva plišanim igračkama je u najmanju ruku neukusno, ali i opasno.

Kristina surađuje s najpoznatijim dizajnerima i nude joj uistinu unosne ugovore, ali mnogi se pitaju, treba li uništiti njezino djetinjstvo zbog majčine `bolesne` ambicije.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara