Ljepota

DIRLJIVA PORUKA PETOGODIŠNJAKA – Pogledajte šta je oboljeli Zeničanin poručio Seki Aleksić!

Napisao admin

U subotu je u zeničkoj “Areni“ popularna pjevačica Seka Aleksić održala svoj koncert, na kojem je kao njen gost nastupio i popularni Peđa Medenica.. Inače, koncert je imao i humanitarni karakter, budući da se folk diva odlučila dio sredstava od honorara donirati za liječenje oboljelog petogodišnjaka Ajdina Žigonje iz Zenice.


Kako saznaje “Avazov“ portal, Seka i njen suprug Veljko uručili su odmah po završetku koncerta iznos od 500 eura Ajdinu i njegovim roditeljima, dok se uplata sredstava od honorara očekuje početkom sedmice. Ipak, da mladi Ajdin ima razumijevanja za cijelu situaciju pokazatelj je i poruka koju je dječak uputio Seki, koja je imala najbolju namjeru – spasiti još jedan život, pišeEkskluziva.

Tako je petogodišnjak napisao poruku koju je po završetku koncerta predao Seki.

Hvala ti što mi pomažeš da ostanem na nogama, jer meni to život znači. Voli te Ajdin Žigonja – napisao je oboljeli Zeničanin.

Sekine reakcije bile su itekako emotivne, koja je najviše od svega željela prvobitno pomoći dječaku, a potom i pokloniti koncert za pamćenje u čemu je uspjela budući da se nije štedjela tokom nastupa. Upravo je za vrijeme koncerta mladi Ajdin istrčao na binu, te zagrlio popularnu Aleksić koja je pjevala i za njega. Cjelokupan prizor bio je krajnje dirljiv kako za Seku, Ajdinove roditelje, tako i za publiku koja je svemu svjedočila u zeničkoj “Areni“.

Ovaj momenat zasigurno će ostati dugo u pamćenju folk ikoni, koja se oglasila putem svoje oficijelne Facebook stranice:

Ajdine, anđele mali… Želim ti da što pre ozdraviš, ja sam tu u prolazu… Pomogla sam ti koliko sam mogla! Bože daj da mogu još više, da kroz svoj život pomažem ljudima kojima je potrebno! Tvoj večerasnji zagrljaj je nešto najlepše! – napisala je popularna pjevačica.

cure.ba

Komentari

komentara