Ljepota

Sasvim neočekivano… – Nevjerovatni trikovi za ljepotu s puderom za bebe

Napisao admin

Iznenadićete se čemu će vam sve bebi puder koristiti…


Čisti ljubimce. Bebi puder funkcioniše kao šampon za suvo pranje, tako da njime možete da očistite svog kućnog ljubimca. Životinja će mirisati lijepo i svježe a da ne morate da je okupate.

Hladi čaršave. Tokom vrelih letnjih noći poprskajte bebi puder po čaršavima kako biste ih održali hladnim. Puder će između ostalog upiti znoj, tako da ćete spavati osveženi.

Upija mast. Ako stavite malo pudera na fleku na vašoj omiljenoj košulji ili bilo kojoj drugoj tkanini, bebi puder će upiti masnoću i osvežiti je.

Osvežava knjige. Možete ga upotrijebiti da upijete vlagu sa stranica starih knjiga, rešićete se buđi a knjiga će biti kao nova.

Daje bujnost trepavicama. Malo pudera na vašim trepavicama, prije nego što stavite maskaru, daće neverovatnu bujnost vašim trepavicama.

Uklanja neprijatan miris cipela. Kada vam cipele ne mirišu najbolje, stavite bebi puder u njih i ostavite tako preko noći. Ujutru puder očistite i uživajte u svježoj obući.

Protiv trljanja. Stavite malo pudera na unutrašnjost vaših butina i slijedeći put kad odete na trčanje neće biti trljanja.

Protiv škripanja. Ako vaš drveni pod škripi, ubacite pepi puder u pukotibe. Nema više škripanja!

Smanjuje bol tokom depilacije. Naprskajte noge prije depiliranja i bebi puder će stvoriti tanak sloj koji štiti kožu od opekotina voskom.

Učvršćuje šminku. Umjesto da platite bogatstvo za skup puder u kamenu, naprskajte malo pudera da učvrstite šminku.

Budite svježi. Iskoristite bebi puder kao zamjenu za dezodorans. Upija znoj a lijepo miriše.

Osvežava mačji posip. Dodajte ga malo u posip svoje mace i brzo ćete ga osvećiti.

Brza pomoć za kosu. Kada nemate vremena za pranje, utrljajte puder u korijen. Upiće prljavštinu i vaša kosa će vam biti zahvalna.

yumama

Komentari

komentara