Ljepota

Branka Monteno – Udovica Kemala Montena: Tuga za njim me razdire!

Napisao admin

U trenutku kad su nam javili da je umro, kroz glavu mi je samo prošlo koliko je bio dobar čovjek, zapravo predobar, koliko je voleo život, ispričala je Branka


Branka Monteno (Foto: arhiva)

Branka Monteno udovica preminulog sarajevskog kantautora Kemala prvi put govori o njihovim poslednjim trenucima, tuzi koja je razdire, boli koja ne popušta i borbi za goli život pošto je izgubila ljubav svog života i najveći oslonac.

 

“U trenutku kad su nam javili da je umro, kroz glavu mi je samo prošlo koliko je bio dobar čovjek, zapravo predobar, koliko je voleo život. I bilo mi je samo važno da ga ništa ne boli”, ispričala je Branka Monteno u ispovijesti i otkrila da se ostatak života vidi u Zagrebu sa sinom Đanijem, kojem je potrebnija nego ćerki Adriani u Sarajevu.

 

Podsetimo, Kemal Monteno, čovek koji je od svega ponajviše umeo da se poigrava rečima i notama, preminuo je 21. januara, a sahranjen je u Aleji velikana na gradskom groblju Bare u rodnom Sarajevu. Na večni počinak velikog pevača ispratili su najmiliji – supruga Branka, ćerka Andrijana, sin Đani i unuke Lejla i Lora i više od 4.000 ljudi, pevajući uglas “Sarajevo, ljubavi moja”.

kurir.rs

Komentari

komentara