Ljepota

Horoskop otkriva kakva ste žena – Bikovi su emotivni, a Škorpioni tajanstvene

Napisao admin

Venera u Ribama otkriva ženu egzotične ljepote, u Škorpionu misterioznu i fatalno privlačnu, dok osobe kojima je ova planeta u Strijelcu kasno ulaze u brak.


Venera u Ovnu

Smjeli ste, energični, nezavisni i imate veliku želju za životom, a vaš ritam ne može svatko prati. Dobrokontrolišete emocije kako ne bi bili povrijeđeni. Pomalo ste neukrotivi i samovoljni. Volite se natjecati i odmjeravate snagu s muškarcima. Vatreni ste, impulzivni i puni entuzijazma.

Niste ovisni od muškarca i ne prihvaćate tradicionalnu ulogu žene u obitelji, niti se pokoravate muškarcu. Ne podnosite pasivne partnere jer brzo gubite interes za njih, piše “24sata.rs“.

Vi morate biti prva i najbolja. Povremeno imate izljeve bijesa i znate biti jako grubi. Vi ste “žena ratnica”, koja traži jakog muškarca, koji može vas prati, piše astromaster.jimdo.com.

Venera u Biku

Vi ste jako lijepa žena s oblinama, krupnh očiju, senzualnih usana i kovrčave kose. Nosite lijep nakit i kvalitetnu garderobu. Emotivni ste, zavodljivi, stabilni i postojani.

Vi ste odana, pouzdana osoba. Kad volite dajete se u potpunosti. Konzervativni ste, hedonista, pa uživati u hrani posebnoslatkišima.

Lijepo kuhate, volite glazbu i umjetnost, a često i lijepo pjevate. Jako ste posesivni i ljubomorni. Materijlne sigurnost je ponekad važnija od emocionalne potrebe.

Venera u Blizancima

Vi ste mladolika, djetinjasta, okretna, vitka, živahna i neuhvatljiva žena. Volite flertujete i za vas je često ljubav igra na riječima i volite mlađe muškarce. U partneru tražite osobine brata.

Nestalni ste, šarmantni i bezbrižni. Ponekad se poigravate s osjećajima drugih i dosta ste nestalni. Duhoviti ste pa pričom osvajate. Često imate dvije veze istodobno. Nikako se odlučiti između dva, ponekad i tri muškarca. Možete volite više njih istovremeno.

Zavodite svakom riječi, slatkorječivi ste i ne predajete se u potpunosti, i osjećanja vam se brzo mijenjaju. Dok se smeska analizirate muškarca da uvidite njegove slabe točke i uvijek ćete ga dobro procijeniti.

Venera u Raku

Za vas je ljubav sve i težite bezebednoj i pravoj ljubavi. Želite partnera za cijeli život, koji će se brinuti o vama i djeci i imate jak majčinski nagon. Jako ste osjetljivi i lako vam je povrijediti osjećaje.

Kada osjećate da niste voljeni imate potrebu da seosamite i padate u depresiju. Više volite romantičnu večeru u kući nego u elitnom restoranu. Dobra ste domaćica i dobro kuhati.

Ženstveni ste i jako volite svoju djecu. Patrijarhalni ste i ne zanima vas puno karijera. Prema partneru se odnosite kao majka. Jako ste vezani za obitelj, djecu i majku.

Venera u Lavu

Vi ste uvijek u središtu pažnje. Ponosna ste i vatrena žena, snažne volje i teatralnog ponašanja. Volite lusksuz i nosite skup nakit, posebno zlato.

Puno trošite i želite prestižne stvari, a ne tolerirate škrtost i sitničavost. U ljubavi ste zahtjevna, topla, velikodušna i imate jaku potrebu da se osjetite posebnom.

Nikad nećete izgubiti interes za svog muškraca, a ni ljubav ukoliko imate njegovu pozornost. Osvajate očima. Tražite izuzetnu ljubav i nekoga na koga ćete biti ponosni i kome ćete se diviti. Često ulazite u veze s oženjenim muškarcima i ljudima na položaju. Ne trpite slabiće i manje inteligentne. Partnera dižete na pijadestal.

Ponos utječe na stabilnost odnosa, onaj tko vas prevari za vas više nema, jer je zgazio vaš ponos. Romantični ste, volite izlaziti i da se zabavljate. Otvoreni ste i plemeniti. Važnija vam je pozicija od novca i imate potrebu daživite sa stilom.

Venera u Djevici

Niste klasična ljepotica i niste osobito ženstveni. Puno kritizirate, puno držite do urednosti i ne tolerirate nered. Skromni ste, sramežljivi, nesigurni u sebe i diskretni. Želite odmah ozbiljnu vezu iu ljubavi ste suzdržani i osjećaji su pod raciom.

Volite detalje, sitnice i skloni ste analizi. Imate problema oko sklapanja veza i emotivno ste nedostupni, a ljubav pokazujete tako što ste korisni drugima.

Emocije izražavate skromno i stidljivo. Kontrolišete partnera i kalkulišete u ljubavi. Teško se opuštate i predate zadovoljstvima. Patite odseksualnog tabua. Previše analizirate emocije i imate osjećaj nevoljenosti.

Venera u Vagi

Vi ste prava žena, elegantna i šarmatna. Blage naravi, nježna, srdačna i uvijek predusetljiva prema drugima. Posjedujete dobar okus i sklonost ka umjetnosti. Vi ste žena s lepimmanirima, ne volite vulgarnost, ni proste riječi.

Izbjegavate sukobe i mrzite loš okus. Ljubazna ste i obzirna osoba. Koketna ste zavodnica i opsjednuti ste svojim izgledom. Nikad ne možete biti bez partnera i lako se zaljubljubite. Ljubav vam je jako važna, tako da ste rijetko bez partnera.

Spremni ste i na kompromis u ljubavi. Niste posebno strasni i ljubav vam nije posebno neophodna da stupite u brak i često ljubav nalazite u braku. Imate potrebu za vezom zasnovanom na jednakosti i suradnji.

Venera u Škorpionu

Vi ste misteriozna, tajanstvena i fatalno privlačna žena, čak i kad niste privlačni posjedujete karizmu. S vama nema zezanja. Prihvate sve ili ništa, kad volite onda je to vrlo intezivno i duboko.

Neustrašivi ste i kada ste ugroženi postajete jako posesivni i ljubomorni. Postajete osvetoljubivi kad ste izdani i prevareni. Zanimaju vas okultne vještine i proročki snovi.

U životu vam je važan seks i novac, posebno tuđi. Ne pričate mnogo o sebi, ali ste odličan detektiv, tako da lako saznati sve o osobi koja vam se dopadne. Ekstremni ste u toj svojoj ljubavi ili volite ili se svetite. Emocije su vam važne ali strast igra najveću ulogu.

Putem seksa znate da dobijete sve što poželite. Vješti ste da partnera u ljubavi potpuno podredite svojim zadovoljstvima, ali također znate da mu pružite takvu bujicu emocija i vatromet strasti da mu ni na kraj pameti ne pada da nešto pokuša promijeniti u vašem odnosu.

Bez strasti se osjećate kao mrtvi. Upuštate se u jako strasne veze koje vas iscrpljuju. Odnos u ljubavi je između ljubavi i mržnje. Vaše financije i intimnost obavijeni su velom tajne.

Venera u Strijelcu

Vi ste idealist, optimist, otvoreni ste i spontani. Volite ići razgolićeni po kući. Moralni ste i pošteni.Intelektualka, stalno negdje putovati, učite i istražujete. Iskreni ste i bez predrasuda.

Religiozni ste i niste posesivni. Avanturističke ste prirode i neovisna ste žena, koja voli slobodu i ne voli da je sputavaju. Uvijek ste za dobar provod, koketirate i otvoreni ste.

Ne volite dosadnu rutinu, kočnice ili pretjerano patetične emotivne scene. I vrlo lako odlazite, čak ni ne patite, samo spakirati kofere kad osjetite da se gušite u nekom emotivnom odnosu. I uživati u svakom trenutku ljubavnog života, volite spontano i super se zabavljate.

U vezi tražite puno slobode i ne vežete se duboko za partnera, jer imate potrebu za promjenom. Teško se skrasite u jednoj vezi. Težite slobodnim ljubavnim vezama i kasno ulazite u brak.

Venera u Jarcu

Ovdje vidimo potrebu, želju, žudnju za bezuvjetnom ljubavlju, koja će trajati vječno, odnosno do kraja. Vi ste ozbiljna žena, koja je klasično obučena.

Vi ste konvencionalni, konzervativni, rezervirani, pristojni, strpljivi, odmjereni i stabilni. Venera u Jarcu često nije lijepa, proračunata je, ambiciozna i lojalna. Nije vas lako zavesti.

Neke venere u Jarcu čvrsto se drže odnosa jer imaju osjećaj materijlane sigurnosti, dok druge i ulaze u odnose zarad toga. Volite zrelije i tamnopute osobe.

U ljubavi sve ide sporo i skloni ste dugim vezama. Hladnai ste i niste romantični. U brak ulazite zbog socijalnog statusa. Vrlo ste dobri u skrivanju i kontroliranju svojih osjećaja, jer mislite da će tako sakriti svoju ranjivost.

Venera u Vodenjaku

Vi ste društvena žena, volite da se družite s prijateljima i da steokruženi ljudima. Ekcentričnog ste ponašanja i izgleda. Humani ste, nezavisni, prava “amazonka”, nepredvidivi, liberalni, niste privrženi i bez predrasuda ste.

Ne marite za tuđe mišljenje, ne volite se vezati i da vas sputavaju. Ne volite pravila, provokativni ste, uživate u opuštenim i neobičnim odnosima. Kada muškarac pokuša vas ograničava na bilo koji način, vi ćete se udaljiti od partnera, jer ste već krenuli ka nečemu novom i uzbudljivijem.

Vi ste drugačiji, znate da šokirate partnera s vremena na vrijeme, ali u tome je vaša čar. Niste ljubomorni, ni posesivni i sve se odvija na bazi drugarstva i slobodne volje.

Venera u Ribama

Vi ste žena koju samo treba bezuvjetno voljeti i ništa drugo. Sanjlica ste, vrlo šarmatna, ćudljive prirode, neobičnog i mekog srca. Sentimentalni, odani i spremni sve učiniti za osobu do koje vam je stalo. Imate suptilan znak i rafinirana osjećaje.

Vi ste žena egzotične ljepote, zavodnica, nestvarno lijepa i sanjalačkih očiju koje kriju tajnu. Nitko ne može vam odoljeti. Romantični ste, tihi, ženstveni i spremni da se žrtvuje za druge.

Tražite “princa na bijelom konju” – idealnu osobu i zbog toga se razočarate. Sanjate o istinskoj ljubavi, tražite ljubav i nježnost i živite za ljubav, jer život bez ljubavi za vas nema smisla.

Emocije vas vode kroz život, ali ih prikrivate jer ste stidljivi i nenametljivi. Svoje ljubavne partnere idealizujete i tragate za savršenom ljubavi. Znate istinski volite i spremni ste žrtvovati vlastite potrebe. Najviše vas privlače muškraci koji su Tajnstveni, pomalo zauzeti i oni koji su neuhvatljivi.

cure.ba

Komentari

komentara