Ljepota

Supruga Hadžihafizbegovića – "Stalno plače i jeca, dotuklo bi ga kada bih mu rekla što sve o njemu pišu…"

Napisao admin

Nakon što je stigla vijest da je protiv bosanskohercegovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića sisačko-moslavačka Policijska uprava zbog izazivanja prometne nesreće na autocesti A3 podnijela kaznenu prijavu, Dnevni avaz je uspio stupiti u kontak s njegovom suprugom Aidom, koja kaže da njezinoj obitelji prijavu još nitko nije dostavio


Emir Hadžihafizbegović (Foto: Arhiva)

Napominje i da Emira policija još nije saslušala te da je njezin suprug i dalje u stanju velikog šoka, smješten u bolnici u Novoj Gradiški.

– Tužba još nikada nije došla do nas. Policija nije uzimala nikakve izjave od Emira. U ovoj bolnici gdje je Emir u isto vrijeme dok je njemu jučer bila operacija, bila je i obdukcija ženi koja je nažalost umrla. Njoj će danas ili sutra biti pokop. Mi smo već sućut njezinoj obitelji izrazili putem telegrama – kazala je Aida.

Na pitanje jesu li se sreli s članovima obitelji poginule žene i optužuju li ih za njezinu smrt, odgovorila je da nisu imali kontakt s njima.

– Ja sam tražila jutros u patologiji od jedne krasne doktorice njihove kontakte. Dala mi je broj telefona i adresu, u naše ime čak poslala telegram. Kontaktirat ćemo ih kad prođe neko vrijeme, iako je teško. Osjećam potrebu da što prije stupim u kontakt s nekim od njih. Ne izlazim nigdje iz bolnice, ovdje sam uz Emira. On je u dubokom šoku zbog svega što se dogodilo. Ne bih Emiru prenijela to što mediji pišu, to bi ga dotuklo. Uzet ćemo odvjetnika. Pripremamo materijal. Najvažnije je da sve prođe kako treba, da Emir bude dobro, a i da ova obitelj bude dobro. S obzirom na tjelesne ozljede, uskoro ćemo se preseliti u drugu bolnicu da mu ih saniraju – istaknula je.

Kaže da je operacija ruke protekla uspješno, ali sada treba sanirati napuknuće lumbalnog dijela kralješnice.

– Bio je neurokirurg, kaže da lumbalni kralježak treba učvrstiti, stabilizirati. Dobri ljudi ovdje su poduzeli sve što su mogli, a u Zagreb ćemo se premjestiti kada Emir bude dobro, da može vidjeti što će s projektom u kojem je trebao sudjelovati. On je trebao u ponedjeljak ići na snimanje filma u Makedoniju. Ali, eto vidite, nikada čovjek ne zna što ga čeka. On se mora osposobiti da može ići raditi, ali u šoku je dubokom, trebat će mu vremena. Emir je pokretan, leži, ali ne preporučuje se kretanje dok se ne fiksira ozljeda kralješnice. On leži, spava. Cijelu noć je bio nemiran, nije se mogao smiriti. Molim tko god dođe da spominje kako je došlo do nesreće, jer kada krene pričati, onda plače, jeca. Pokušavam ga stabilizirati – pojasnila je Aida.

Novinari Dnevnog avaza pitali su je i je li Emir svjestan da je udario ženu?

– Ne, on samo kaže da je čuo tupi udarac i ničeg se više ne sjeća – istaknula je Aida.

depo

Komentari

komentara