Ljepota

Tajna veza – On je nova ljubav Hurem! (FOTO)

Napisao admin

Popularna turska glumica je od nedavno u tajnoj ljubavnoj vezi sa poznatim turskim glumcem.


Meryem Uzerli (Foto: arhiva)

Merjem Uzerli, koja je na svijet nedavno donijela djevojčicu Laru, našla je novu ljubav i to kolegu sa snimanja “Sulejmana Veličanstvenog”, koji je glumio njenog sina princa Selima.

Vezu Merjem sa Enginom Ozturkom (28) su potvrdili i pojedini glumci iz serije Sulejman Veličanstveni, čija je posljednja klapa pala prije nekoliko dana.

Podsjetimo, Merjem Uzerli porodila se i na svijet je donijela ćerkicu Laru, a u julu će se prvi put naći u naručju tate, biznismena Džana Ateša. Larina mama, popularna glumica je ovu odluku saopštila istanbulskim prijateljima u telefonskom razgovoru.

“Ćerka i otac će se uskoro sresti”, kratko je rekla Merjem, iako je u januaru kategorički odbila Džanovu molbu da mu dozvoli da prisustvuje porođaju i da ćerki da svoje prezime. Umjesto toga, beba je u matične knjige rođenih upisana kao Uzerli.

Ali vrijeme je donijelo smirenije razmišljanje i glumica je shvatila kako nema pravo da ćerkici uskrati viđenje sa ocem, iako je on, saznavši da je trudna, zahtijevao da abortira, što je ona odbila. Pojedni mediji tvrde da je na ovu odluku popularne glumice uticao Engin Ozturk.

kolektiv.me

Komentari

komentara