Ljepota

Horoskopski znak otkriva šta je na vama najljepše – Dame u znaku Ovna imaju prirodno lijepo lice, Lava krasi kosa …

Napisao admin

Horoskopski znak predstavlja vašu osobnost, te stoga utječe na odabir stilova kojima ste skloni…


Lijepa žena (Foto: Arhiva)

Ovan

Dame rođene u znaku Ovna imaju prirodno lijepo lice pa im se savjetuje da pažnju posvete frizuri, koja će naglasiti crte lica. Budući da su djevojke ovog znaka rođene u elementu vatre, preporučuju im se crvene boje pri odabiru odjevnih kombinacija i šminke.

Bik

Savjet za izgled dama rođenih u znaku Bika je da koriste neutralne boje. BB kreme i rumenilo u boji breskve savršen su izbor. S obzirom na to, da ovim znakom vlada Venera, planeta ljepote, blagoslovljeni ste savršenom kožom koju bi trebali maksimalno čuvati.

Blizanci

Bliznaci obožavaju kvalitetne parfeme, što im je zapravo i najvažnije. Budući da Blizanci znače dvostruku ličnost, stil koji ih u šminkanju karakterizira jesu svijetle i tamne nijanse. Inače, dame rođene u ovom znaku poznate su po lijepim rukama i ramenima pa bi trebale pokazivati.

Rak

Žene rođene u znaku Raka trebale bi naglasiti svoju ženstvenost svjetlucavim losionima. Ove dame obično imaju ubojita tijela, koja bez obzira na građu izgledaju savršeno u svakoj haljini. Još više, kada im koža sjaji.

Lav

Simbol ljepote koji krasi Lava jest njihova kosa, pa vam horoskop savjetuje da posebnu pažnju obratite na nju. Nemojte se ustručavati tapiranja. Sjetite se samo Jennifer Lopez, koja uvijek plijeni pozornost svojom divnom kosom.

Djevice

Kako su Djevice pomalo nevine za razliku od ostalih znakova, one teže prirodnom izgledu. To je dobro, jer im se ponekad događa da pretjeraju s puderom. Ipak, nekada se možete malo opustiti i probuditi svoj alter ego.

Vaga

Vage bi trebale što više istaknuti oči kvalitetnim sjenilima i maskarama. Mnoge dame rođene u ovom znaku izgledaju dosta mlađe, zbog čega bi trebali dodatno obratiti pažnju njezi svoju kožu.

Škorpion

Škorpioni uvijek zavode, a krasi ih misterioznost, koju bi trebalo naglasiti „smokey eyes“ stilom. Inače, Škorpionke su poznate po lijepom tijelu, pa se savjetuje da ga redovito održavate u formi, zbog čega će muškarci uvijek juriti za vama.

Strijelac

Dame rođene u znaku Strijelca mogu nositi apsolutno svaki stil, zato bi najbolji savjet za njih bio, da uvijek eksperimentiraju, kada je njihova pojava u pitanju. Jarke i ljetne boje u odjevanju i šminkanju naglasit će vašu slobodu i nespremnost da se zadovoljite prosjekom.

Jarac

Pripadnice ljepšeg spola rođene u znaku Jarca krasi neka neobjašnjiva karizma, koja im dozvoljava da se igraju raznim stilovima i tehnikama. Ipak, opće je poznato, da obožavaju dobre cipele pa slobodno dodajte neke zanimljive boje u predstojeći par.

Vodenjak

Žene rođene u znaku Vodenjaka teže prirodnom izgledu. Iako ne vole pretjeranu šminku, one vole eksperimentirati kada je u pitanju njihova pojava. Nemojte se bojati dodati malo boje vašem prelijepom licu.

Ribe

Ribama se savjetuje, da se okrenu svojoj kreativnoj strani i uključe jarke boje u svoj make up. Inače, postoji jaka veza između Riba i urednih noktiju, zbog čega pripadnice ovog znaka uz šminku dosta pozornosti posvećuju i noktima.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara