Ljepota

MANJAK VOLUMENA OSTAVITE U PROŠLOSTI: Uz ove trikove KOSA će vam izgledati kao da ste tek izašli iz najboljeg SALONA!

Napisao H. H.

Bujna i sjajna kosa je san svake dame.

Bujna i negovana kosa čini veliki deo našeg izgleda, zato je smatraju najlepšim ukrasom svake žene, ali mnoge od njih muče muku kada su ideje za stilizovanje u pitanju.

Tempo života nam je sve brži, a vremena za sebe sve manje imamo, tako da nam odlazak kod frizera nekoliko puta nedeljno nije prihvatljivo rešenje ukoliko želimo da nam kosa bude uvek stilizovana.

Prvi savet profesionalaca je da izaberete odgovarajući fen. Postoji toliko mnogo fenova za kosu, ali prilikom kupovine najbitnija je njihova snaga tj. moćnija toplota i protok vazduha.Treba vam fen od najmanje 1800 vati kako bi se sprečilo kovrdžanje kose. A, ako je vaša kosa gusta i bujna, možda vam je potreban fen preko 2000 vati.

Korak 1: Prosušite malo kosu fenom

Korak 2: Zatim je podelite na 2 dela

Korak 3: Većom četkom fenirajte pramen po pramen, a zatim ih uvijte viklerom od lica i ukosnicom fiksirajte vikler uz glavu.

Kada ste završili sve, ostavite uvijenu kosu oko 10 do 15 minuta, jer krajnji rezultat je bolji ukoliko se kosa potpuno ohladi. Kada skinete viklere, kosa će biti puna volumena pri korenu i izgledati kao da ste upravo napustile frizerski salon,piše Glossy

Komentari

komentara