Magazin

NAKON ŠTO JE KUPILA STAN ZA 200.000 EURA: Dara Bubamara gradi kuću, oko nje diže zid od 2 metra

Dara Bubamara - Kurir.rs
Napisao H. H.

Dara Bubamara već je vlasnica nekoliko nekretnina u Novom Sadu, pa i jedne u Beogradu. Međutim, na toj listi nepokretne imovine uskoro će se naći i kuća na Fruškoj gori.

– Dara je prije nekoliko godina kupila plac i kuću na Fruškoj gori i imala je u planu da tu sagradi novu kuću u kojoj će živjeti sa bivšim mužem Milanom Kesićem i sinom Kostantinom. Međutim, nije uspjela da nađe vremena da tu ideju sprovede u djelo, ali ovih dana intenzivno radi na tome da tu želju što prije ostvari. Riješila je da do kraja godine angažuje radnike i napravi kuću kakvu je oduvijek željela da ima – ispričao je za Blic izvor blizak pjevačici i dodaje:

– Dara planira da sruši postojeću kući i sagradi novu od oko dvjesta kvadrata u okviru koje će biti prostrani dnevni boravak, velika kuhinja, nekoliko spavaćih soba i veliki balkon. Takođe, u dvorištu će se naći bazen, jer Dara planira tu da se rashlađuje tokom vrelih ljetnjih dana. Ono što je sigurno jeste da će Dara kuću ograditi zidovima od dva metra kako znatiželjni pogledi ne bi mogli da ruše njenu privatnost. Ova kuća biće Darina oaza mira, gdje će uživati svaki put kada joj dosadi gradska buka i brz, urbani život u gradu. Kako idu godine, Dari je sve više potreban mir, zato uveliko angažuje majstore, a Darin sin Kosta se posebno raduje ovoj pjevačicinoj investiciji – dodao je on.

Folkerka je ove navode potvrdila, piše “Expresstabloid.ba“.

– Istina je da planiram da sagradim kuću koja će biti prava oaza mira za mene i mog sina. Zaslužila sam to. Mnogo radim, pa sam zaslužila da imam takvu jednu kuću u prirodi gdje ću maksimalno uživati i puniti baterije za nove poslovne izazove. Samo, molim vas, nemojte taj plac da slikate i da me locirate, želim da to bude moja tajna lokacija gdje ću imati potpuni mir – poručila je dobro raspoložena Dara.

Komentari

komentara